| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
SREM KUP 2012 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Tradicija se nastavlja! 29. SREM KUP FAI World Cup, F1ABCQ 25 - 27. Maj 2012 Aradac, Zrenjanin Međunarodni raspis sa više detalja u prilogu. Attachments ---------------- SREM KUP 2012.doc (72KB - 485 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Priavljivanje se polako "zaleće", jutros ovakva situacija: F1A - 8 (2) F1B - 12 (1) F1C - 5 F1Q - 1 SRB, CRO, SLO, BIH, MKD, CZE, HUN ... i obećavamo Lekiju da nećemo "smarati" svaki dan sa ovim | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Slavko i Bunčić su juče bili na terenu, livada je u idealnom stanju. Ako ova fotka nije dovoljna imate kompletan album na Slavkovom facebooku: Prijavljivanje se nastavlja Abad, Varadi, Kimmo ... do ovog jutra ukupno 38. F1A - 14 (2) F1B - 20 (4) F1C - 6 F1Q - 1 (aradac3.jpg) Attachments ---------------- aradac3.jpg (59KB - 322 downloads) | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Evo da i mi pojacamo broj takmicara,upravo sam prijavio nase pjetlice.Vranjes je upitan ali mislim da ce i on po prvi put ove godine na livadu.Pozz i vidimo se na livadi ----- only the sky is our limit | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Da se Leki ne naljuti, dajem redovan izveštaj (samo) Petkom. Ovako sada stoje stvari: 67 takmičara F1A - 35 (10) F1B - 24 (4) F1C - 10 F1Q - 1 ... i po svim procenama još nije gotovo. | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Malo o hotelima, nažalost čuveni "DEBELI LAD" ima neku svadbu tako da morate tražiti okolo I nemojte se ljutiti što su informaicje na "inglišu" ... 1. HOTEL "Sibila", Beloblatski put bb, 23203 EČKA - Lukino Selo, +381 (0) 23 884 646, +381 (0) 23 884 023, www.ribnjakecka.com, ribnjakecka@panline.net (20 EUR per person, up to 30 beds available) 2. MOTEL "SBEŽA", Beogradski put bb, 23203 Ečka, Phone: +381 (0) 23 881 201 (Checked: About 10 beds available) 3. RESTAURANT WITH ROOMS (HOSTEL), "GRAND", ČURUG, Kralja Petra I bb, +381 (0) 21 834 962 (About 8 beds available, price 18-20EUR, 30 mins of drive away from Aradac field) 4. ETNO HOUSE ”BABIN SALAŠ”, Žabalj,livade BB, Tel: +381 21 6317 536, +381 63 397 937, dragoslav@babin-salas.com www.babin-salas.com (Price 25EUR double room, up to 7 beds available) 5. HOTEL "LUX", Zrenjanin, Laze Lazarevića 6, +381 (0)23 563 457, http://www.luxotel.co.rs/, luxotel@beotel.rs Unfortunately Motel "DEBELI LAD" is unavailable! | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Proverili smo "DEBELI LAD", IPAK IMA MESTA, danas su na raspolaganju su 1 trokrevetna i 1 četvorokrevetna i 2 "francuza", cena 1300 RSD (oko 12 EUR) sa doručkom! | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Konačan broj prijavljenih je 80: 41 jedrilica (12 juniora), 30 gumenjaka (4 juniora), 13 penjača i Zechner "na struju". | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Iz mog iskustva braća Vikinzi nisu omanuli, e sad možete verovati ovoj ili nekoj drugoj numeričkoj metodi, sve je to ipak samo PROGNOZA i moguće je da će vreme biti "šašavo", ali da parafraziram Sonia ipak je F1 "muški" sport. DOBRO NAM DOŠLI!!! (aradac prognoza.JPG) Attachments ---------------- aradac prognoza.JPG (82KB - 336 downloads) | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Slavko javlja sa terena: 1. Livada je SUVA, oblačno, NEMA kiše (slaže se sa prognozama!) 2. Duva malo jači severni vetar 6-7m/s (slaže se sa prognozama, sutra će biti 3-4m/s) 3. Kimmo i Abad šteluju modele | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Leki, Roland i Grozdan otišli prije sat vremena. A kad stižu Clen Dolgy i Ostap Bender ? ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Izvini na kasnom odgovoru, ali imao sam dosta posla i oko SREM-a i oko post-sajamske frke. Zaista ne znam za Ruse, imali smo trojac na terenu danas celo popodne koji ih nije video. Livada je inače SUVA, a vetar se smirio - javio Bunčić pre 15 minuta. Inače je ceo dan jurio neke novce, a mene je kako to obično i biva važan kupac pozvao na hitnu intervenciju 5 minuta pre kraja radnog vremena Sredio sam to i oko 19h okupio naše "kadete" za suđenje (Danilo, Damjan, Boba) prostudirao ko je došao i dogovorio pakovanje rekvizita na kamionče. Naši današnji "terenci" Slavko i Jova su pored Kima i Javiera primili ekipu juniora iz Rumunije, zatim "ULL"-a, Ivana Bezaka i Makedonce. Zoran i Andija su verovatno doputovali večeras. Za Nedelju znamo da je Sony tu, Boban te ekipa iz MKD. Kolari su najavili dolazak i toliko od mene ovako "daljinski". Drago nam je zbog Lekija "Rakete" i društva. Laku noć svima, sutra je ludi dan Edited by martin 25/5/2012 22:38 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | FOTO,on-line (srem-12 011.JPG) Attachments ---------------- srem-12 011.JPG (37KB - 325 downloads) ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ajmoooooooooooooo Leki i Grozdan, vosionska tehnologijo, ...., ajmoooooooooooooooooooooooooooooo | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | FOTO on -line Jeli ko za pivu ,,,,ili FOTO finish ???? Edited by sony 26/5/2012 15:40 (srem 12-5 001.JPG) Attachments ---------------- srem 12-5 001.JPG (39KB - 342 downloads) ----- | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |