| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
FAI Ech (Italia) F1ABC 2012 Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Eto ,,i Italijani objavili sajt i prvi raspis pa se valja i pripremat ! A da nemorate baš čitat raspis ,,onako na brzinu,,,Taxa 270 e večera mukte ,osim za helpere i ostale iza svakoga natjecateljskoga dana,,,jedan dan pauze i moguči F/o ! http://www.ec2012italy.com/index.php?q=en/node/5 Edited by sony 25/1/2012 10:26 ----- | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Interesantna satnica, leti se do 2 sata ? nije li kontra pravila da flyof bude drugi dan,,u tom slučaju odmah se ide na 10 min FO. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Leki - 25/1/2012 13:29 Interesantna satnica, leti se do 2 sata ? nije li kontra pravila da flyof bude drugi dan,,u tom slučaju odmah se ide na 10 min FO. Da ,,,i meni je to odmah opalo u oči,,, šta od 14 h radit ? Družit se "sa Talijankama !? "" A može bit i da je greška jer prvi je raspis, a na drugome da bude izmjena i popravki ,,,, Edited by sony 25/1/2012 13:35 ----- | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Talijanke prepustite meni, već vidim probleme pa ako vam treba službeni prevodioc idem i ja s vama pomoć u svakom smislu!!!! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | http://www.viamichelin.com/web/Hotels/Hotels-Capannori-_-Lucca-Ital... eU56WT1jTVRBdU5UWTVOZz09&strNights=8&strPersons=8&sort_c43=2 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Istrijan - 26/1/2012 13:49 Talijanke prepustite meni, već vidim probleme pa ako vam treba službeni prevodioc idem i ja s vama pomoć u svakom smislu!!!! Dragi Korado, ne bih se ja tu zatekao ni nesluzbeno, a kamoli sluzbeno...Ovima sto su skloni "skrenit s pravoga puta" savjet druga Lenjina (citat izdvojen iz konteksta): "Kad zena pomisli da si kod ljubavnice, a ljubavnica da si kod zene...ti tada imas puno, puuuuno vremena, paaaa - učiiiiš, učiiiiiš i saaaamo učiiiiiiš...) ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | jel se zna uopče tko je selektor male ali hrabre hrvatske repke ?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Zna se da selektora nema. To jest ima jedan ali je u ostavci. Novog nema ko izabrat . Zapravo pričam gluposti. Izvršni odbor to može rekreativno napravit,već imaju iskustva u takvim situacijama. Dakle Draž ,kuvertiraj kandidtaturu i pravac Tomici i Tončiju na ruke. Edited by Omi 2/2/2012 20:55 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | a zašto ti odustaješ, a nisi ni kušao selektorski ručak ?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Kako je na marsu? Kad si se vratio? Koliko si bio tamo,zadnje dvije godine? ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | nisam bio na marsu, ali sam zamoljen da odem u tursku budući selektor nemože pojesti svoj ručak na terenu... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Selektor i Team manager su funkcije koje nemaju direktne međusobne veze. Ali naravno da ukoliko selektor izrazi spremnost da ide onda je on prvi i logičan izbor. Zašto sam spominjao mars? Pa znaš i sam kakvih je bilo sranja oko Turske a i Argentine,tolikoh da ih pas s maslom ne bi mogao pojesti. Savez je od mene metodom vruće/hladno ima/nema radio kretena gnjusa i lažova pred reprezentativcima i to za Tursku. Što se tiče Argentine tu su bili puno dosljedniji; komunikacije ( s njihove strane) uopće nije bilo. Eto mali heads up prije nego šta uletiš In d midl of šit ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | sony - 25/1/2012 13:35 Da šta čemo raditi od 14 h nadalje!Pa plivat preko kanala i tražiti modele u kuruzi.Leki - 25/1/2012 13:29 Interesantna satnica, leti se do 2 sata ? nije li kontra pravila da flyof bude drugi dan,,u tom slučaju odmah se ide na 10 min FO. Da ,,,i meni je to odmah opalo u oči,,, šta od 14 h radit ? Družit se "sa Talijankama !? "" A može bit i da je greška jer prvi je raspis, a na drugome da bude izmjena i popravki ,,,, | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Mali podsjetnik na tekmu na tom terenu 2006. (capanori2.JPG) (capanori1.JPG) (capanori3.JPG) (capanori5.JPG) (capannori4.JPG) (capanori6.JPG) Attachments ---------------- capanori2.JPG (80KB - 400 downloads) capanori1.JPG (71KB - 396 downloads) capanori3.JPG (79KB - 356 downloads) capanori5.JPG (80KB - 359 downloads) capannori4.JPG (83KB - 359 downloads) capanori6.JPG (80KB - 357 downloads) | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Igor, najviše sam ti zahvalan na ovoj zadnjoj slici. Molio bi te, ako imaš negativ pa da si ja napravim malo veći poster za na zid...... | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |