| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Open International F1N Cup 2012. Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Dogovorom organizatora ovogodišnjih FAI Open International F1N natjecanja, pokreče se međunarodni Kup. Pravilnik je u privitku.
Attachments ---------------- Open International F1N Cup 2012_CRO.pdf (100KB - 578 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | E sad ja da krenem sa nezgodnim pitanjima: Dokle važi status Osnovnoškolca na pojedinačnim tekmama u HR i ako ne važi do kraja godine kako se to odražava na KH? Moja pretpostavka je da je identičan sistem na snazi u OI Kupu. pa zato i pitam. A drugo, mi ovde na Balkanu a i malo šire imamo isti školski sistem, ali kako ćemo ako se uključe države gde osnovna traje npr. 9 ili 10 godina? | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nakon 2 održana natjecanja (Čeminac i Nova Pazova) od ukupno 4, poredak za FAI Open International F1N Cup 2012. je: Attachments ---------------- FAI OI F1N-150 kup 2012.pdf (39KB - 510 downloads) FAI OI F1N kup 2012.pdf (34KB - 447 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nakon 3, od ukupno 4 Open International F1N Cup natjecanja, poredak u prilogu. Attachments ---------------- FAI OI F1N-150 kup 2012.rezultati.pdf (35KB - 500 downloads) FAI OI F1N kup 2012.rezultati.pdf (32KB - 545 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nakon što se i zadnje ovogodišnje natjecanje završilo, završen je i prvi Open International F1N Cup. Rezultati u prilogu. Proglašenje na prvoj FAI OI tekmi u 2013. Ako netko primjeti neku grešku, molim da javi. Attachments ---------------- FAI OI F1N-150 kup 2012final.pdf (36KB - 480 downloads) FAI OI F1N kup 2012final.pdf (32KB - 454 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dominik |
| ||
Veteran | Čestitke pobjedicima O I kupa. Konačno imamo jedno natjecanje sa puno natjecatelja, a i kvalitea stalno raste. Šteta da nam se slabo pojavljuju natjecatelji iz Slovenije i B i H, Bugari barem dođu u Pazovu i Beograd. Povremeno Česi i Poljaci Pošalju svoje rezultate na naš forum i zaista ih ima dobrih, ali kako ne dolaze na naše tekme,kao ni mi na njihove (nedostatne financije) ne možemo zapravo znati gdje smo rezultatski. Pozdrav od Dominika! | ||
bbjurek |
| ||
New user Location: Krosno, Poland | Hrvatski probati danas da, Poljaci promatrati Čeminac možda doći | ||
dominik |
| ||
Veteran | Bravo Jurek, ne samo doći nego i natjecati se! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Jučer je konačno proglašen i 1. Open International Cup F1N i F1N-150. F1N-150 ukupno: 1. Bojan Sturmer 2. Damir Kosir 3. Martin Grubić F1N-150 juniori: 1. Matea Rešetar 2. Matija Loinjak 3. Danilo Runić F1N-150 OŠ: 1. Matea Rešetar 2. Matija Loinjak 3. Danilo Runić F1N ukupno: 1. Damir Kosir 2. Danilo Runić 3. Boško Lačimić F1N juniori: 1. Danilo Runić 2. Franjo Masnjak 3. Damjan Mirković F1N OŠ: 1. Danilo Runić 2. Damjan Mirković 3. Filip Glogoški Sveukupni pobjednik: Damir Kosir Sveukupni pobjednik juniori: Danilo Runić Sveukupni pobjednik OŠ: Danilo Runić (F1N-150-ukupno.jpg) (F1N-150-OS-i-juniori.jpg) (F1N-ukupno-fali-Bosko.jpg) (F1N-juniori.jpg) (F1N-osnovno��kolci.jpg) (sveukupni-pobjednik.jpg) Attachments ---------------- F1N-150-ukupno.jpg (144KB - 398 downloads) F1N-150-OS-i-juniori.jpg (163KB - 351 downloads) F1N-ukupno-fali-Bosko.jpg (184KB - 368 downloads) F1N-juniori.jpg (181KB - 375 downloads) F1N-osnovno��kolci.jpg (166KB - 407 downloads) sveukupni-pobjednik.jpg (185KB - 385 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | USPELI SMO - F1N ŽIVI "PUNIM PLUĆIMA": Srđan iz Lozane: "Na FF SC podržana sav tri predloga za F1N pre 1 min! Sutra idu na Plenarnu, Poz iz Loz. Srđan" PROVISIONAL TO OFFICIAL CLASS Dopune oko "pokušaja" koje MI PRIMENJUJEMO na takmičenjima, a nema ih u F1N FAI pravilima Edited by Bozo 19/4/2013 11:13 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | PROVISIONAL TO OFFICIAL CLASS
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Bravo! ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Ako se dobro sećam šta sam predložio pre pola godine 3.N.4 i 3.N.5 se menjaju: Definicija neuspešnog pokušaja pored sudara sa osobom ili modelom sada ima i pod c) otpadanje dela modela u letu. Potom je prepravljeno da se piše 0 samo kod loma modela, a u slučajevima sudara sada umesto "zero sekundi" stoji "izmereno vreme". Bilo bi previše da sam tražio novi paragraf "ponavljanje pokušaja", tako da strogo po FAI "može se ponoviti" ali samo jednom kroz drugi pokušaj. Nas naravno ništa ne sprečava da lokalno dozvolimo više puta kao do sada. Hvala svima na saradnji i pozdrav! Edited by martin 19/4/2013 23:03 | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Uz malo rasprave prošla su sva tri prijedloga. Naravno da bi se pokazala moć, određeno je da se pravila smiju mijenjati u istom ciklusu kao i za drugu FF indoor klasu tj. za F1D. | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Iskreno ni nakon svih detaljnih pisanija našeg dlegata Pelagića nisam baš sasvim shvatio šta sve znači status "official" osim onoga što je meni dovoljno, a to je da se F1N više ne može izbaciti iz FAI pravilnika. Pa ako je Lula raspoložen da se malo raspiše o tome ... | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |