| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Belišće Indoor Open 2011 Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Samo podsjetnik da su prijave otvorene na adresi http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=155 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
bug |
| ||
Member | može nešto o dvorani i kako do nje mi početnici neznademo mnogo | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ima ovdje našto slika od prošle godine http://www.tehnika-valpovo.hr/index.php?option=com_morfeoshow&task=... ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Kad organizator o tome ne vodi brigu, evo karte kako doći do dvorane i jedina fotka koju imam gdje se bar malo vidi unutrašnjost dvorane. Po sjećanju, max visina je cca 10, a iskoristivo cca 9 metara. (karta_belisca_v.jpg) (belisce.jpg) Attachments ---------------- karta_belisca_v.jpg (186KB - 326 downloads) belisce.jpg (136KB - 331 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Pa gde nađe baš nas "strance" | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Evo neke šture informacije sam saznao... prošle godine su organizatori u dvorani imali štap od 12m za skidanje aviona i bio je do vrha dvorane pa bi i dvorana bila negdje oko te visine. U sredini dvorane je srolana mreža (kao i u požegi) i koševi su sa strana. Idući tjedan bi možda imali trening u toj dvorani pa ću ju poslikati i staviti vam slike, pozdrav p.s. ako nekome nije jasno kako doći do dvorane neka me pita u pp. | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | http://www.tehnika-valpovo.hr/index.php?option=com_morfeoshow&task=... Pogledajte ovaj link, ima nekoliko slika dvorane iznutra i slika konstrukcija | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | gigo15 - 21/11/2011 12:26 http://www.tehnika-valpovo.hr/index.php?option=com_morfeoshow&t... Pogledajte ovaj link, ima nekoliko slika dvorane iznutra i slika konstrukcija Isti link je dao Bojan nekoliko postova prije, ali slike se ne mogu povečati (prijavljuje grešku)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Kad kliknes na sliku desnim klikom misa, pojavi ti se open link , na koji kliknes levim klikom. Edited by boca55 21/11/2011 15:27 (Belisce_F1N_32.jpg) Attachments ---------------- Belisce_F1N_32.jpg (62KB - 326 downloads) ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
gigo15 |
| ||
Veteran Location: valpovo | Evo jos jedna stvar za vas koji dolazite iz smjera Osijeka. Nemojte ici putem koji je naznacio Dlaka. Obilaznica je zatvorena zbor radova na kružnom toku. Bolje produžite kroz Valpovo, put nije kompliciran. Ako netko jos treba kakvu pomoc neka pita. pozdrav | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | Pozdrav svima,iz AK Borovo nece biti nitko jer ja nemogu dobit slobodan dan.....a vama zelimo sto bolje rezultate. | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Ne brini Vukajlo, evo mi Pazovčani ćemo se potruditi da dostojno predstavljamo Sremce Zabiberiću bar jedan preko 30 i za tebe. | ||
bug |
| ||
Member | AK Ždral nažalost ne može doći u Belišće isprike organizatorima ali vjerujte nama je još više žao nego vama | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | F1N-150 1. Sturmer, 114,7 2. Balaško, 107,9 3. Kosir, 103,7 Attachments ---------------- F1N-150_Belisce - 2011.pdf (141KB - 365 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | F1N 1. Kosir, 128,1 2. Masnjak, 122,4 3. Herman, 119,9 Attachments ---------------- F1N_Belisce - 2011.pdf (119KB - 380 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |