| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Bulgaria cup Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Je li netko zainteresiran za Bugarsku ? Mozemo ici skupa i podjeliti troskove. Damjan | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Pozz Damjane reci koliko imas slobodnih mjesta pa da ti javim do kraja sedmice ----- only the sky is our limit | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Nisam jos siguran. Kako izgleda, jedno do dva. Idem sa osobnim autom. Znat cu do cetvrtka, petka.. | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | ok cujemo se onda na kraju sedmice dotle cu i ja znati mogu li od obaveza da uteknem pozz Milos ----- only the sky is our limit | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Jos jednom hvala na pozivu ali smo odlucili da idemo sa nasim autom u Bugarsku sretan put i vidimo se tamo pozz Milos ----- only the sky is our limit | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Sad sam se vratila sa Stare Gradiške petlje, ispratila momke na tekmu. Momci, sretno! Dijana (DSC00001.JPG) (DSC00002.JPG) (DSC00003.JPG) Attachments ---------------- DSC00001.JPG (95KB - 325 downloads) DSC00002.JPG (102KB - 317 downloads) DSC00003.JPG (84KB - 338 downloads) | ||
ramiro_indoor |
| ||
Member Location: Argentina | Good luck!!!! ----- Ramiro ... www.f1a-glider.blogspot.com | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Damjanova guza velika kao prtljažnik od pasata | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | U gumenjacima, Kili prvi, Savov drugi a Slavko Savic treci ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | boca55 - 17/9/2011 19:45 U gumenjacima, Kili prvi, Savov drugi a Slavko Savic treci Ma daj Boca .,, Nemoj da dezinformiraš pučanstvo !! ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Sabo Soniboj treći!!!!! ----- Mića Tica | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Sorry Soni. Dobio sam pogresan SMS. ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Čestitke gospodinu iz susjedne nam države | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | boca55 - 17/9/2011 23:47 Sorry Soni. Dobio sam pogresan SMS. Mislis SMS sa pogresnom informacijom? ----- Mića Tica | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | F1A Nikolov Blagojević Žulič SMS via Sony ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |