| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F5J Kup Koprivnice Moderators: belovic, dlaka Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
Davor_kc |
| ||
Member Location: Koprivnica | Pozivam Vas na 1. Kup Koprivnice u F5J-N. Natjecanje će se održati na letjelištu Danica, u Koprivnici. Raspis u prilogu. Molim admine da stave skriptu za prijave na aeromodelarstvo.net Attachments ---------------- raspisF5J.pdf (19KB - 59 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijave su otvorene na http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=33
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Prema svemu sudeći biti će to najbrojnija tekma ove godine trenutno 12 prijavljenih takmićara... ja sam danas malo obrisao prašinu sa aviona ali ništa ohrabrujuće, nakon popravka model mi ima 440 grama i nemogu se popeti preko 130-140 metara tako da su mi letovi bez termike jedva preko 5 minuta ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Da te utješim Ivice, moj aviončić ima 500 grama, a Igorov isto kao i tvoj. Za ovu tekmu budemo išli s tim kaj imamo, a za drugu sezonu budemo nekaj lakšega skemijali. S obzirom na vjetrovitu prognozu vremena za subotu, čini mi se da bude dobro došao koji gram više na modelu. Daniel | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, da, to je ono kaj i mene plaši (vjetar). Moja Just Riva je oko 380 g i nikako neide u vjetar. Ja ću morati staviti balast. | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | moj avion ima 480gr. sa 2 čelije li-ionke koje same imaju 80gr. tak da moram nabavit li-po čim prije | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Za vrijeme prošlonedjeljnog treninga termike je bilo kam si god okrenul, modeli su išli jeko visoko, do granice vidljivosti i kad sam pokušao model spustiti malo niže da ga bolje vidim zaglavio mi se horizontalac, ... Od modela je ostao cijeli rep, servaći i možda prijemnik, nisam ga uspio provjeriti. Jučer sam završio novi model i danas ga moram isprobati, ako bude donekle dobar slijedi navečer prijava i nadam se da se vidimo sutra u Koprivnici. Pozdrav
Marinko | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | A već smo se pitali, gdje je Marinko? Nadam se da bude novi model ispunio tvoje očekivanje. Pozdrav. | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Marinko igraj, igraj, stisni, stisni... ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Marinko |
| ||
Veteran Location: Koprivnica | Evo upravo se vraćam s prvog leta. Model je još cijeli, prijava je napravljena i vidimo se sutra u Koprivnici. Pozdrav Marinko
| ||
Davor_kc |
| ||
Member Location: Koprivnica | Pozdrav svim prijateljima modelarima. U Koprivnici trenutno pada kiša, ali nadam se da ce stati, pa će sve proći ok. Dobro došli svi.. | ||
Davor_kc |
| ||
Member Location: Koprivnica | eto i sunce se pojavljuje.. | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Samo za informaciju sirem pucanstvu: u subotu je bila tekma nakon 3 turnusa i dugotrajnog natezanja, najprije prekinuta a zatim i definitivno odgođena na iducu nedelju tj. 21.10.07! Razlog? Izuzetno jaki vjetar, koji je na mahove sasvim onemogucavao letenje i mislim da su samo 2-3 modela od okupno nas 13 prezivjela prva 3 turnusa Tako da nas skoro sve ocekuje radni tjedan u radionicama i nadamo se, da ce u nedelju biti povoljnije vrijeme da se ponovno sastanemo te odradimo ovu posljednju tekmu. Ja sam jucer vec namotao novi trup, krila necu raditi nova nego cu pokusati izvuci iz ostataka postojecih jos malo zivota Dodatnih 15-20 grama zagarantirano... ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Ali se zato jučer moglo letjeti do mile volje. U subotu je volje za tekmu bilo i isto tako volje za letenjem, ali, na žalost svih, je ova najbrojnija dosad utakmica morala biti prekinuta i odgođena. Istina, skoro svi ćemo ovaj tjedan u radionice malo pokrpati ono što je potrgano i čekati nedelju sa barem malo povoljnijim vremenskim uvjetima. | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | vjerovatno najvišlji model na toj tekmi..nisam smanjivao sliku jer se nebi vidlo..
klik za veču | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |