| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
SERBIA INDOOR OPEN Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | 10. 07. 2011. ce se u hali 1 Beogradskog sajma odrzati medjunarodno takmicenje "SERBIA INDOOR OPEN" u organizaciji AK Free flyer. Dan ranije, 09.07. AK Modelar organizuje slicno medjunarodno takmicenje "BEOGRAD INDOOR OPEN" u istoj hali. Oba dana takmicenja su predvidjene za kategorije F1N i F1N-150 Hala 1 Beogradskog sajma omogucava idealne uslove za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. Vikend 9. i 10. jula ce biti pravi sajam F1N klizaca. Saljemo vam raspis AK Free flyer u nadi da ce te nas posetiti na Medjunarodnom sajmu sobnih klizaca 9. i 10. jula 2011. Takmicenje je medjunarodno i nalazi se u FAI kalendaru. Pozivamo sve modelare iz bivse Jugoslavije da se pripreme i uzmu ucesce na ovim nesvakidasnjem takmicenju i druzenju. Za takmicare koji slucajno "zaborave" FAI sportsku dozvolu, bicemo makimalno tolerantni. Read more: http://boca55.proboards.com/index.cgi?board=talk&action=display&thr... Edited by Laca 10/5/2011 22:23 Attachments ---------------- Bilten Serbia Indoor 2011.pdf (47KB - 396 downloads) | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Evo napokon, ispod Bobanovog cekica, su rodjeni trofeji za Serbia indoor open. Mislim da je prevazisao sebe. (SerbiaIndoorOpen2011.jpg) Attachments ---------------- SerbiaIndoorOpen2011.jpg (161KB - 345 downloads) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Super, super ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dominik |
| ||
Veteran | Super nagrade no nažalst zbog povrede tetiva desne šake neću moći konkurirati za neku od njih, a napravio sam nove modele upravo za visoke dvorane, jedino što mi preostaje je navijati za Dlaku da ne prekine pobjednički niz ,a narvno bih volio da konačno padne i neki zvanični svjetski rekord.Pozdrav svim natjecateljima d Dominika | ||
boca55 |
| ||
Veteran Location: Beograd | Do sada prijavljeno: Pored takmicara iz Nigerije (4), Ak Modelara (8), Ak Zapresic (3), AK Karlovac (2), AK Osjek (3), Ak Zemun (3) Ak Sokolica (4), i AK Nova Pazova (7) sa takmicarima iz Free flyera (10), za sada je prijavljeno 44 takmicara. Ocekujemo jos prijava od domacih klubova ----- Drustvo bez modelarske radionice nece dati pilote-konstruktore nasoj armiji. | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Informacija za zaprešićance i osiječane: Prema informacijama sa carine, u vreme vikenda se očekuju gužve na glavnim graničnim prelazima - i do 2 sata čekanja!!! Osiječani već znaju za puteve mimo autoputa Beograd -Zagreb. Bilo bi dobro da i modelari Zaprešića, bar za ulaz u Srbiju, ne idu na glavni granični prelaz. Takođe, predložio bih da za ulaz u Beograd ne idete preko mosta Gazela (autoput) već kroz Zemun (ili Novi Beograd), na Brankov most, pa desno, pored glavne Železničke stanice, do Sajma. Božo | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Predpostavljam da gosti iz Hrvatske polaze u subotu rano izjutra. Za granicne prelaze je bolje izabrati neki prelaz van autoputa Beograd-Zagreb. Za prelazak preko Gazele, ujutro oko 8 sati, mislim da nisu velike guzve. Ipak je sezona godisnjh odmora, pa se grad malo ispraznio. Pozdrav Laca, | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Ja izbrusio i polijepio šta sa mislio.Doduše samo 150 kategoriju Imajući u vidu visinu dvorane ,nisam se rukovodio vremenom leta nego mi je želja zapiknut bar jedan model u plafon Svi odreda degenerični dizajn,što profilom što težinom ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Omi, dobio sam od Kilija i Slavka dobrih "dronjaka" od razrezane F1B gume ako nekome stvarno zatreba da lomi model o plafon. Evo Đorđe i ja smo spakovali sendviče za celu ekipu, sad da upakujem modele u kutiju i onda ono najteže da njega spakujem u krevet - neće da spava boji se da ne zakasni na tekmu | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | fala,ali nabavio u Sonje dvije vrste pa ćemo vidit Ima i Tan bijele i FAI crne. Sve mi se čini da bi s ovom crnom moglo i kroz plafon ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | F1N 150: 1. Lacimic B. 2. Kosir, 3.Sturmer (javlja Omi ) | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | F1N, 1. Kosir, 2. Sturmer, 3. Masnjak ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | http://s1200.photobucket.com/albums/bb325/Bojan999/?action=view&cur... ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | A u kojem su rangu vremena , ima li itko informacija? | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | F1N-150, Lacimic nešto više od 52 sek, a F1N, Dlaka nesto preko 54 sek ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |