| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Zapresic Indoor Open F1N i F1N-150 Moderators: dlaka Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | 11. studenog u ŠRC Zaprešić (športska dvorana) natjecanje u kategorijama F1N i F1N-150. Raspis i prijave na http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=31 VAŽNO : veliki pehar za NAJMODELARA ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nadam se da nas bude više nego na DP (DP svi.jpg) Attachments ---------------- DP svi.jpg (66KB - 24 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo postavio sam album s nacrtima dvoranskih čukaca. Naći će se za svakog ponešto. http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?albumid=6 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Zapresic Indoor Open F1N i F1N-150 sve je bliže. U prilogu je skica modela F1N-150 kakve rade naši klinci. Model je jednostavan za napraviti, a dobro leti. Za 12 modela treba 1 (jedan) list balze 1,5 x 100 x 1000, 3 (tri) baza letvice 2 x 3 x 1000, malo balze 0,8 - 1,0, ljepilo, plastelin, brusna daščica i skalpel. Težina balze za krila nije jako važna (teži materijal / tanji profil ili lakši materijal / deblji profil). Ako nije dovoljno jasno, slobodno pitajte, a ako nemate komad balze, dođite u mkz i bumo nekaj našli Attachments ---------------- F1N 150.pdf (40KB - 67 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Model s nacrta. Fotka s Državnog prvenstva 25. 02. 2007. (IMG_1195.JPG) Attachments ---------------- IMG_1195.JPG (40KB - 20 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | više detalja (150 gore.jpg) (150 bok.jpg) Attachments ---------------- 150 gore.jpg (63KB - 24 downloads) 150 bok.jpg (42KB - 26 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Konačno sam nacrtao i skicu F1N modela No. 4 i 5. Modeli su skoro jednaki, razlika je samo u pojačanju krila (4. ima 3 trakice, a 5. 2 trakice karbona na krilima). Težina modela je između 5,5 i 6 grama. Bacaju se prema gore (cca 45° i blago u lijevo, planiraju lijevo). U zaprešićkoj dvorani letovi su bili oko 39 sekundi. Najbolji zvanični let na DP u Zaprešiću je bio 36,9 a u Varaždinu 31,8 sekundi. (No 4.jpg) Attachments ---------------- No 4.jpg (26KB - 32 downloads) DK F1N no5.pdf (20KB - 50 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nacrt u pdf je u predhodnom postu, a jpg je u albumu s nacrtima: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/show-album.asp?albumid=... ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Ja bi stavio nacrte ali me frka konkurencije | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | može netko stavit za skinut font sa slike? | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | koji font? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | A evo mi ga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Its alive,its alive!!!!! | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | a dobro je, našo sam ga na netu..mislio sm na ovaj font s nacrta: ... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Ajmo ljudi, s prijavama ne trebate čekati zadnji dan. Bar okvirno brojno stanje. Mi u Zaprešiću šmigrglamo da se sve praši. Neću odavati tajne projekte ljute konkurencije (Leki, Buki, Kmoch i Bombek, Boc šmirla u podružnici "Trokut") to prepuštam njima. Eto, ja sam ošmirglao svoj No. 8. Raspon 635 mm, dužina 600, a težina 7,6 grama. (no. 8.jpg) (no. 5 i 8.jpg) Attachments ---------------- no. 8.jpg (81KB - 23 downloads) no. 5 i 8.jpg (62KB - 19 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | U Trokutu se nije baš puno šmirglalo. Ima 3 nova od 150mm + 1 stelth 150 Marcela i Sebastijan rade svaki po jedan od 25cm za nedjeljni trening, a ja ću možda složiti bar jedan novi za tekmu. (150x4.JPG) Attachments ---------------- 150x4.JPG (58KB - 18 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |