| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1N - Vukovar Indoor Open Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijave: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=131
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Božo, Đorđe i ja smo 20.03. na jednom PRVOM rođendanu kao Deda, Ujak i Brat dakle prisustvo nam je obavezno, pa se ovaj put ne možemo odazvati priijateljima iz AK Borovo. Svima želimo lepu i uspešnu tekmu, pa se vidimo prvom sledećom prilikom! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | F1N-150, nakon 1. Turnusa 1. Kosir - 97,5 2. Sturmer - 96,3 3. Novoselec Ivana - 90,8 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | 2. Turnus 1. Sturmer 107,6 2. Kosir 97,5 3. Novoselec Ivana 94,5 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Završio F1N-150 1. Sturmer - 113,8 2. Kosir - 97,7 3. Novoselec I. - 95,3 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | F1N - prvi turnus 1. Kosir - 116,1 2. Lacimic L. - 99,9 3. Bartaky - 93,9 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | F1N drugi turnus 1. Kosir - 132,0 2. Novoselec F. - 100,7 3. Masnjak F. - 100,5 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | F1N završio 1. Kosir - 134,2 2. Masnjak - 107,1 3. Novoselec F. - 106,7 ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | cestitke pobjednicima!!! | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | I ja čestitam. Dragane, jesi li sejvao rezultate? | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Evo, preko "fejsa" sam zamoljen od strane mojih učenika, a Ivaninih obožavatelja da joj prenesem čestitke na trostrukom trofeju! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ivana zahvaljuje na čestitkama ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Jedan kratak izvestaj sa takmicenja u Vukovaru, pre nego se objave rezultati. Organizacija izvanredna, po obicaju. Domacini ljubazni i predusretljivi. Cestitke pobednicima Damiru i Bojanu, koji se izleda pretplatio na F1N-150. Za Damira se to vec podrazumeva. Naravno, cestitke i juniorima iz Zapresica, koji su gotovo sve pokupili. Sto se Bocinog i mog nastupa tice, nismo ne zadovoljni ali je moglo biti mnogo bolje. U "buvcima" ce nismo mnogo nadali i napravili smo standardne letove od po 25 sekundi u proseku. U F1N Boca je izvanredno leteo na treningu i po 40 sekundi ali zvanicno mu se nije dalo. "Diskus" ga nije hteo. Ja sam prva tri leta izleteo sa "Kratezom+", jer moze visoko da se baci i izleteo oko stotke u tri leta. U drugoj sam leteo "Big bul-a" ali je on ponirao ako ga ne bacim ravno. Na kraju sam video da mi je malo falilo za trece mesto i da sam pogresio sto sam menjao model. Sve u svemu, nije lose, jer sam podigao granicu (u Srbiji) iz tri leta na preko 103 sekunde. Jos jednom se zahvaljujemo organizatoru na ljubaznoscu i ocekujemo modelare iz Hrvatske u Sopotu 10.04. na "Sumadija indoor open". Necete se pokajati. Pozdrav, Laca AK "Free flyer", Edited by Laca 21/3/2011 09:42 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Hvala Vukovarcima za odličnu tekmu. Šteta je da nije bilo više natjecatelja (nije bilo Varaždina, Ludbrega, Trešnjevke, Siska, Daruvara, Valpova, Vinkovaca...). Čestitka Bojanu i mojim juniorima, te i svim ostalima na rezultatima koji su iz godine u godinu sve bolji. Mali pregled najdužih letova po kategorijama za svih 5 Vukovarskih natjecanja vidljiv je u priloženoj tabeli. Nedostaje samo nesretno izgubljeni F1N iz prošle godine. (Vukovar statistika.jpg) Attachments ---------------- Vukovar statistika.jpg (146KB - 296 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |