| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
14. Kup Slavonije i Baranje Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Raspis i prijave - http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=129
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A di je zapelo sa prijavama ?? Mislite li vi dolazit ?? Primaju se novi članovi u prestižni i nadaleko čuveni "klub raketaša ",,, http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=129 Edited by sony 15/3/2011 06:28 ----- | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | cekamo da se kili javi da vidim da li ce uspijeti da napravi avijaciju inace nema tekme za mene smrc ----- only the sky is our limit | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja sam ga zvao i urgirao za tebe !!!Ovako stoje svari ,,,:Bit če jedan spreman sigurno a vjerovatno i drugi !! Tako ,,,moš se prijavit ! ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Sony je kralj... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | U SLO imamo 3.4. drzavno u F1B i F1C.Ja sam inace od 31.3.-2.4. na Rabu a onda direktno na drzavno. Mozda sledece godine.... | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | sony - 15/3/2011 21:40 Ja sam ga zvao i urgirao za tebe !!!Ovako stoje svari ,,,:Bit če jedan spreman sigurno a vjerovatno i drugi !! Tako ,,,moš se prijavit ! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Listopadu 98 samo dođi na tekmu. Sony mi je rekao da su ti modeli 90% popravljeni. Ako ništa drugo, sljedeće godine je Europsko u Italiji pa se moraš iskazati i ovima koji puno pričaju i pišu pokazti ko je gazda. | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Hvala ti Sonjo na urgenciji mada smo to vec bili dogovorili na Mura Cupu a Kili je stvarno ok lik .Kao sto bi se reklo vazno je ucestvovati a ostalo sta bog da mada je malo toga je u nasim rukama a veceras me zvao kili i potvrdio da ce modeli biti spremni pa se vidimo u Osijeku .Na tekmi je jedino vazno da se sve vrati kuci a tek onda rezultati. ----- only the sky is our limit | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Ne zaboravite se prijavit i za tekmu sutradan Državno Prvenstvo. Pitanje jel to DP otvorenog tipa? tj mogu li nastupiti natjecatelji iz drugih država ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Damjan - 16/3/2011 07:27 U SLO imamo 3.4. drzavno u F1B i F1C.Ja sam inace od 31.3.-2.4. na Rabu a onda direktno na drzavno. Mozda sledece godine.... Mene u glavu kljucaš , a ti ideš na tekme samo gdje ti i prijatelj ide. Nedolazi u Osijek pa nečeš ni ti | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 18/3/2011 09:39 Damjan - 16/3/2011 07:27 U SLO imamo 3.4. drzavno u F1B i F1C.Ja sam inace od 31.3.-2.4. na Rabu a onda direktno na drzavno. Mozda sledece godine.... Mene u glavu kljucaš , a ti ideš na tekme samo gdje ti i prijatelj ide. Nedolazi u Osijek pa nečeš ni ti Ma nije to. Racunao sam, da idem sa jednim drugim prijateljem na more, da mi opet pomogne pripremiti gliser na sezonu , pa onda ne mogu biti i na Rabu i u Osijeku.... Edited by Damjan 19/3/2011 18:30 | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Leki - 17/3/2011 12:32 Ne zaboravite se prijavit i za tekmu sutradan Državno Prvenstvo. Pitanje jel to DP otvorenog tipa? tj mogu li nastupiti natjecatelji iz drugih država
Molim organizatora, da se izjasni po spomenutom pitanju ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek |
Kako je Ak "Osijek" samo nositelj organizacije Državnog prvensta pod pokroviteljstvom Hrvatskog Zrakoplovnog Saveza smatramo da nismo kopetentni mjenjati pravila organizacije Državnog Parvenstva koje je dosada bilo zatvorenog tipa.Pitanje je na mjestu ,ali ga treba uputiti na modelarsku komisiju da se za neka sljedeća prvenstva donesu odluke prije same organizacije natjecanja . Što se tiče ovogodišnjeg prvenstva mi smo spremni primiti sve natjecatelje koji su voljni nastupiti van konkurencije te im osigurati uvjete kao i našim natjecateljima . Za AK"Osijek " Vinko Tomljanović Lijep pozdrav.
| ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | A kolika bi bila kotizacija za oba takmicenja jel ostaje isto 25Eura po tekmi ili se menja cijena pozz ----- only the sky is our limit | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |