| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Mura cup 2011 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Ajde, ljudi, vidi raspis: | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Gledam prijave za Mura cup, a nema CRO penjača.....??? | ||
Don |
| ||
Member | Nema nikog ni iz kluba raketaša! Kako da se takmičimo bez konkurencije? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Don - 8/3/2011 11:18 Nema nikog ni iz kluba raketaša! Kako da se takmičimo bez konkurencije? Klub raketaša prati prijave i dolazi nekoliko članova da vam malo podere presvlake !! Ja nažalost moram vozit,,,a tako bi volio da vam demonstriram novi profil na raketi (Nike Adidas GrdT75 /285 )vlastite konstrukcije ispitan u tunelu kod Klagenfurta !! Dobru tekmu ,dobro vrijeme i reze želim ,,,,,, ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Da pišeš da moraš voziti,...., a meni si rekao da nema terena do Mostarskog blata i da ideš na tekme samo onome ko je tebi dolazio u Mostar. sony - 8/3/2011 12:10 Don - 8/3/2011 11:18 Nema nikog ni iz kluba raketaša! Kako da se takmičimo bez konkurencije? Klub raketaša prati prijave i dolazi nekoliko članova da vam malo podere presvlake !! Ja nažalost moram vozit,,,a tako bi volio da vam demonstriram novi profil na raketi (Nike Adidas GrdT75 /285 )vlastite konstrukcije ispitan u tunelu kod Klagenfurta !! Dobru tekmu ,dobro vrijeme i reze želim ,,,,,, | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Drago mi je da danas stranica za Mura Cup ide posto sam juce uzaludno pokusavao da se prijavim vidimo se u Subotu na livadi pozz svima ----- only the sky is our limit | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | darijo - 8/3/2011 13:04 Da pišeš da moraš voziti,...., a meni si rekao da nema terena do Mostarskog blata i da ideš na tekme samo onome ko je tebi dolazio u Mostar. Al dobro lozi ovaj Darijo, steta sto vise ne voze lokomotive parnjace - njegova bi isla 220 km/h ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 8/3/2011 13:04 Da pišeš da moraš voziti,...., a meni si rekao da nema terena do Mostarskog blata i da ideš na tekme samo onome ko je tebi dolazio u Mostar.
Darijo, zašto nema tebe? Vidim, da ti dolaziš samo na one SLO tekme, koje organizira tvoj prijatelj JG. Kad nije prijavljen on, nema ni tebe... | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Damjan - 10/3/2011 07:10 darijo - 8/3/2011 13:04 Da pišeš da moraš voziti,...., a meni si rekao da nema terena do Mostarskog blata i da ideš na tekme samo onome ko je tebi dolazio u Mostar.
Darijo, zašto nema tebe? Vidim, da ti dolaziš samo na one SLO tekme, koje organizira tvoj prijatelj JG. Kad nije prijavljen on, nema ni tebe... PA naravno kad je pod organizacijom JG tekma ok i čovjek se trudi oko organizacije. Kako da nedođem čovjeku koji si je skoro godinu prije dao truda i obezbjedio teren za tekmu ove godine. Na Krka kup bih došao kad bih znao da imate teren | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 10/3/2011 14:40 Damjan - 10/3/2011 07:10 PA naravno kad je pod organizacijom JG tekma ok i čovjek se trudi oko organizacije. Kako da nedođem čovjeku koji si je skoro godinu prije dao truda i obezbjedio teren za tekmu ove godine. Na Krka kup bih došao kad bih znao da imate teren darijo - 8/3/2011 13:04 Da pišeš da moraš voziti,...., a meni si rekao da nema terena do Mostarskog blata i da ideš na tekme samo onome ko je tebi dolazio u Mostar.
Darijo, zašto nema tebe? Vidim, da ti dolaziš samo na one SLO tekme, koje organizira tvoj prijatelj JG. Kad nije prijavljen on, nema ni tebe...
Za nas znam, da ti nismo simpatični, kao on. A zašto te nema na Muri? Nema tvoje simpatije, jeli ? | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Dođite obojica na SREM CUP - ovde su sve SIMPATIJE vaše! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ma rado bih došao , ali to je kao i za Muru. Nesmijem ići na tekme gdje je Damjan. Uvijek nešto polomi i onda me ucjenjuje da se neče više igrati samnom dok mu to ne popravim | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ima li kakvih novosti , vijesti, ...,ma bilo što? | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Rezultati rezultati ?? ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | 1. Gobbo Massimilijano 2. Danijel Terlep 3. Slavko Savić Edited by sony 12/3/2011 21:17 ----- | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |