| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Lost Hills Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Na takmičenju u Lost Hillsu ,koje se boduje za Svetski kup pobedio je Roland Koglot. SVAKA ČAST MAJSTORE. ČESTITAM! Mića Tica ----- Mića Tica | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | ANSELMO ZERI MEMORIAL -Rezultati: F1A: 1.Roland Koglot 2.Per Findahl 2.Brian Van Nest F1B: 1. Aleksander Andriukov 2.Walt Ghio 3. ?? F1C: 1.Artem Babenko 2.Reinhard Truppe 3.?? Čestitke Rolandu ! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Bravo Roland! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Damjan - 14/2/2011 07:59 ANSELMO ZERI MEMORIAL -Rezultati: F1A: 1.Roland Koglot 2.Per Findahl 2.Brian Van Nest F1B: 1. Aleksander Andriukov 2.Walt Ghio 3. ?? F1C: 1.Artem Babenko 2.Reinhard Truppe 3.?? Čestitke Rolandu ! (1.jpg) Attachments ---------------- 1.jpg (109KB - 399 downloads) | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | greska Edited by roby 14/2/2011 09:22 | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | roby - 14/2/2011 09:16 Damjan - 14/2/2011 07:59 ANSELMO ZERI MEMORIAL -Rezultati: F1A: 1.Roland Koglot 2.Per Findahl 2.Brian Van Nest F1B: 1. Aleksander Andriukov 2.Walt Ghio 3. ?? F1C: 1.Artem Babenko 2.Reinhard Truppe 3.?? Čestitke Rolandu ! (f1b_dutch.jpg) (f1c_dutch.jpg) Attachments ---------------- f1b_dutch.jpg (104KB - 346 downloads) f1c_dutch.jpg (92KB - 340 downloads) | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Bravo Roland Sad bude još više zbrke..sira ili mesa.... bunter klasik ili flapper ili laminarac--pitanje za milijun dolara ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Leki - 14/2/2011 13:28 Bravo Roland Sad bude još više zbrke..sira ili mesa.... bunter klasik ili flapper ili laminarac--pitanje za milijun dolara Ma lako ti je to !! Uzmeš model ,bilo koji od tih ,,,,i naoružaš se dobrim mu,,,,,,ma ! I ovi rezultati ,,,ja bi to ukinuo 7 x 180,,,, ! Odmah na fly off ili bar dizat max na 7x 300 ,,, pa prvi F/o na 7min !,, A čestitke majstoru !! Edited by sony 14/2/2011 17:12 ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | CESTITKE Rolandu... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Takode se pridruzujem cestitkama pogotovo zato sto je kao i mi balkanac .Bravo majstore nek si pokazao kako se to radi kod nas ))) ----- only the sky is our limit | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | ??? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | oktobar98 - 15/2/2011 19:53 Takode se pridruzujem cestitkama pogotovo zato sto je kao i mi balkanac .Bravo majstore nek si pokazao kako se to radi kod nas ))) Ako si ti Miloše završio sa "orgazmom od silnog ushičenja ",,ko da se čovjek popeo na Everest u kupačim gačama,,, reci ,,ko ti je dozvolio da i mene ubrajaš u "balkance " !!?? Ja nisam !!!! Za ostale me neinteresuje !! a ti ako jesi ,,,tvoj problem !! ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Ovo je odlično,čestitke Rolandu ! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | oktobar98 - 15/2/2011 19:53 Takode se pridruzujem cestitkama pogotovo zato sto je kao i mi balkanac .Bravo majstore nek si pokazao kako se to radi kod nas ))) Imaš pravo,ko je još pazio na satu geografije u osnovnoj školi ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Največa planina na Balkanu - Alpe ???? Edited by darijo 16/2/2011 08:05 | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |