| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
JANJETINA cup-- non Wcup Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Janjetina cup ***** ( nakon dogovora i pristanka sa ::: Darijo, Toni, Igor, Ja ;;;; ) Organizator--------skupina ljubitelja jagnjetine Kategorije F1 A B C Datum-------------- subota i nedjelja ( 1-15. Maja 2011)—Ionako niko neče u Argentinu !! Mjesto-------------Bjelopolje Kotizacija--------- NETREBA Sportska dozvola—NETREBA Pravo nastupa ------ Svi koji se ozbiljno bave janjetinom i koji se prijave na forumu ! Šator- stolice-gajba pive- vino-malo sira iz mjeha,,,(dok se jagnje ne obradi ) Natjecanje se svodi na samo jedan turnus po slobodnij prijavi (radno vrijeme 10 min ) U subotu u vremenu od 11h do 15h Max—7 minuta Nagrade -------------- Svi koji napune 7 minuta su pobjednici i nagrađuju se :: ****Goščenjem od strane gubitnika kad jagnje bude gotovo ,,, U slučaju da nitko ne napuni 7 min. Pobjednik je samo jedan ! Sa največim rezultatom ! Edited by sony 3/2/2011 14:13 ----- | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | I ja bi, i ja bi, ali nema katerorije F1H, to mi u zadnje vrijeme izgleda ide! ----- nenad | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | nenad - 3/2/2011 14:18 I ja bi, i ja bi, ali nema katerorije F1H, to mi u zadnje vrijeme izgleda ide! Aaaaa Zašto da ne ,,,, valjda je iz raspisa vidljivo ,,,da kategorija nije bitna ,,nego trening i i ,, i ,,,,,,(ono ostalo ) PS,,, Toni ,,,počmi trenirat ----------------------- nošenje poslužavnika !!! Edited by sony 3/2/2011 14:24 ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | sony - 3/2/2011 14:11 Niko neide u Argentinu,prvo šta čujen,nemoguče??Janjetina cup ***** ( nakon dogovora i pristanka sa ::: Darijo, Toni, Igor, Ja ;;;; ) Organizator--------skupina ljubitelja jagnjetine Kategorije F1 A B C Datum-------------- subota i nedjelja ( 1-15. Maja 2011)—Ionako niko neče u Argentinu !,, Mjesto-------------Bjelopolje Kotizacija--------- NETREBA Sportska dozvola—NETREBA Pravo nastupa ------ Svi koji se ozbiljno bave janjetinom i koji se prijave na forumu ! Šator- stolice-gajba pive- vino-malo sira iz mjeha,,,(dok se jagnje ne obradi ) Natjecanje se svodi na samo jedan turnus po slobodnij prijavi (radno vrijeme 10 min ) U subotu u vremenu od 11h do 15h Max—7 minuta Nagrade -------------- Svi koji napune 7 minuta su pobjednici i nagrađuju se :: ****Goščenjem od strane gubitnika kad jagnje bude gotovo ,,, U slučaju da nitko ne napuni 7 min. Pobjednik je samo jedan ! Sa največim rezultatom ! Edited by toni 3/2/2011 15:34 | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Dont kray for Argentina, long lajv janjetina! Edited by zzechner 3/2/2011 22:33 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Eto do sad 6 prijavljenih + 2 Marić Ž , Hribar G iz Mostara =8 ,,,a valjda če bit još ,,,pa možemo i snimit 4 nastavak "Kad jaganjci utihnu " ----- | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Prijavljujem i sebe, pošto mislim da tog dana u Argentini imamo slobodan dan.... ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Obzirom kako iz saveza ažurno odgovaraju ne moje emailove... ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pa i ja sam tu sa svojom ekipom. Trebaju juniori trenirati za Europsko ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Nije šala !!! Upravo sam došao sa obnoviteljske skupštine ""starog-- novog AK Mostar gdje je bilo dosta gostiju ,,Exelencija ,,ambasadora (SRB ,Tur ) Visoki predstavnik U BiH Gospodin Valentin Insko ! Pa nas je nakon nekoliko izlaganja i pogotovu izlaganja našeg selektora , g , Insko, tj. Njegov ured počastio ( reprezentativce BiH--iz Mostara ) odlaskom u Argentinu !!! E sad kako sam ja i ranije govorio da neču ići (jer mi se neide ,,,,iz više razloga ),,,onda ostaje moja prijava i moje JANJE ,,,,u Korenici !! Edited by sony 5/2/2011 20:59 ----- | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Krešo me malo preduhitrio!! Dobar tajming za druženje i trening JR repke, (Who is the boss????). Prijavljujem sebe, sina a možda dovedem i suprugu da vam napravi salatu (od hobotnice)!!!! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | sony - 4/2/2011 19:51 Nije šala !!! Upravo sam došao sa obnoviteljske skupštine ""starog-- novog AK Mostar gdje je bilo dosta gostiju ,,Exelencija ,,ambasadora (SRB ,Tur ) Visoki predstavnik U BiH Gospodin Valentin Insko ! Pa nas je nakon nekoliko izlaganja i pogotovu izlaganja našeg selektora , g , Insko, tj. Njegov ured počastio ( reprezentaciju BiH ) odlaskom u Argentinu !!! E sad kako sam ja i ranije govorio da neču ići (jer mi se neide ,,,,iz više razloga ),,,onda ostaje moja prijava i moje JANJE ,,,,u Korenici !! Cestitam! http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp?wbf_id=37&ID=34849 Edited by roby 4/2/2011 21:59 | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Obzirom da je blizu prijavljujem se za Janjetina non WC samo daj precizniji termin ! Čestitke nanovo JEDINSTVENOM AK MOSTAR,planirao sam doći na taj skup tj . Skupštinu ali me gripa nadjačala,sad kad čujem da je Inzko dijelio i neke novce još mi više žao ! Je li to donacija samo za mostarski dio repke ili i drugi članovi spadaju u taj DEAL.Obzirom da Ured OHR-a radi na jačanju BIH i zbližavanju ljudi pa samim tim i sportista trebao je uplatiti za komplet ekipu BIH ! Je li tako Roby ? Nadam se da je u planu to janje peći na terenu ? Ako je tako da "poćeram rolling without hands equipment" " (ražanj i elektromotor) Edited by hari 6/2/2011 13:10 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Da ,,,isprve je tako djelovalo (jezične barijere ) da je za svu ekipu ,,,ali valjda kad je čuo kakav je ostatak ekipe ,,,,odlučio se samo za Mostar,,,, ... moj dio kolača neka odmah neko uzme ,,,nezanima me ,,,a ,,g Insku,,,Hvala ! Što se datuma tiče ,,,ko če znat ,rano je i dok se vidi progniza ! Uglavnom što se "prijava "tiče mogao bi Dlaka ubacit ovo u kalendar,, jer izgleda da če i janje morat dobit ,,,sestru ili brata ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Nešto mi sinu,obzirom da je Mostar ponovo dobio jedan klub,jači i bolji nego oni od kojih je nastao,kao i da su stigle financije od OHR-a samo za ovaj klub,red bi bio da jedno janje (nije bitno muško ili žensko ) bude povodom ovog ujedinjenja donirano upravo iz AK Mostar. Žilavka se podrazumjeva svakako 1 | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |