| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
ČEMINAC INDOOR 2011 Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Dakle, koliko vidim na mapi do Čeminca se stiže preko Osijeka, pa u centru skrenuti levo preko mosta na Dravi smer Darda - Beli Manastir. Sad još samo molim da mi neko označi na ovoj fotki gde se nalazi dvorana ??? | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | . (ceminac.jpg) Attachments ---------------- ceminac.jpg (173KB - 369 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Hvala Damire! (Izbrisao sam moju original sliku da ne zbunjujemo ostale) | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | pozdrav jel to nema za prijavu il ja nevidim? | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Trebalo bi da je ovde, ako sam dobro "kopirao": http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=126 | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | hvala | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Ako nema linka na prijave, odeš direkt na stranice aeromodelarstvo.net, tj. klikneš na ovu plavu traku na vrhu svake stranice foruma pa te preusmjeri. Tamo na lijevoj strani imaš pod Raspisi/Prijave već označeno slijedeće natjecanje pa klikneš i normalno se prijaviš. | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | F1N-150 1.Balaško 2.Kosir 3.Herman 4.Zobec. | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Cestitke Hermanu i Balasku!!!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | F1N 1.Kosir 2.Balaško 3.Herman. | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | Čestitke pobjednicima,i da zahvalim profesoru Banaju na prasetini..... | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Prijatelji, Ovo je ubedljivo "najteža" dvorana za letenje koju sam video, no sledeće godine znamo šta nas čeka pa ćemo se mnogo bolje pripremiti. Naš "povlašćeni" boks u svalačionici pored terena, je bio i "krpež radionica" za klince. Više njih je dolazilo kod nas da poprave što se zalepiti moglo i bilo nam je zadovoljstvo da im pomognemo! Žao nam je što nije bilo više gostiju kako iz Srbije tako i iz drugih zemalja. Đorđe: Hvala i čestitam svima koji su pobedili! Bilo je jako lepo kod vas! Vidimo se u Pazovi! Božo, Đorđe i Martin AK Nova Pazova | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Ipak se (o)kreće!!!
Edited by Bozo 24/1/2011 12:05 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Rezultati: (Äeminc F1N-150.jpg) (Äeminac 150nastavak.jpg) (Äeminac F1N.jpg) Attachments ---------------- Äeminc F1N-150.jpg (183KB - 315 downloads) Äeminac 150nastavak.jpg (43KB - 297 downloads) Äeminac F1N.jpg (134KB - 285 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Damir, negde ti je "nestalo" sedmoro poslednjih takmičara u F1N 150: Ivan, Mario, Domagoj, Tomislav, Robert, Ana i Gabrijel ... bar prema rezultatima koje imam, a štampani su od domaćina! Bez obzira što su među poslednjim - zaslužuju da budu na rang-listi = trudoli su se svojski!!! Edited by Bozo 24/1/2011 13:48 | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |