| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Kalendar World cup 2011 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Koji su planirani termini za natjecanja World cup 2011 u Hrvatskoj i Bih ? U SLO su planirani datumi: MURA CUP 2011 : 11.-13.03.2011 KRKA CUP 2011 : 21.-23.10.2011 LP Damjan ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Damjan, Soni i Zoran već među prijavljenima za SREM CUP: http://www.aknovapazova.com/Srem%20cup/CompetitionList.aspx | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Siscia kup 2011; tradicionalno (kad ti je zenin rodjendan ) prvi vikend u rujnu: 2-4.09., tako sam trazio u prijavi poslanoj u FAI i "alternate date": 16-18.09. Edited by zzechner 15/11/2010 20:36 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | 09. - 10. 07. 2011. CRO Cup Krbava ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Mo cup 13._14. 8. 2011 IK mem 29 ._30 .7. 2011 Edited by sony 16/11/2010 11:58 ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nešto se priča da će ove godine biti i otvoreno prevenstvo Splita ( istina neće biti WC , ali je veliki napredak i svi ga iščekujemo) | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 16/11/2010 11:51 Nešto se priča da će ove godine biti i otvoreno prevenstvo Splita ( istina neće biti WC , ali je veliki napredak i svi ga iščekujemo) Da ,,i ja sam čuo da dogodine ide natjecanje u Sinju(organizator AK Lignja ),,,samo da ne otkaže tekmu,, malo mi se obeshrabrio ovih dana,,, Neznam zašto ?? ----- | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | vidim da vam je bilo lijepo druzenje uz cevape i pivo zato si jedva 4 m izbacio kao sto rece SABA ----- only the sky is our limit | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | dobar start... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | E pozz druzeao sam ti mail pa mi javi ako si za ----- only the sky is our limit | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | oktobar98 - 16/11/2010 17:22 vidim da vam je bilo lijepo druzenje uz cevape i pivo zato si jedva 4 m izbacio kao sto rece SABA EE Listopadni ,,,,ti prvo nauči razlikovat Sabu (Hebib Sabahudin ) od Zele ,,,, F1A od ČUKCA,,,, a na kraju nauči razliku izmedju 4m i 8 m !!! Hebiga ,,,moračeš ,,ipak si ti reprezentativac BiH !!! ----- | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | OOOOOOOOOpaaaaaa pa sta ima druze jes to dosao sebi od silnog piva i cevapa ja u nedelju opet imao maler skidao model sa 25 metara visine i na moju srecu bez vecih osljedica samo sam probio krilo na 1 mjestu i uspio sam ga skinuti . Sta ima kod tebe dobrog vidim da aktivno trenirate .A sto se tice razlikovanja 4m od 8 vidjecemo na livadi hehehehehehehe ----- only the sky is our limit | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | j....a moji modeli vole sumu iznad svega ovo je 3 put ove godine da sam imao ateriranje na drvetu jedan je jos negdje u Petrovcu na grani konj nije stavio lokator pa ga nisa uspio naci ----- only the sky is our limit | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Ima tu Sonjo 8-10m 100%.Kad pauziras na 6.s u trenutku kad izlazi iz kadra masala visina.Dobar bac .Samo nema Tonijevog starta? | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Samo sam se salio super start a valjda cu nauciti razlikovati F1-A od cukca jos sam u kasnim 30-tim imam jos dosta fore dok stignem do Sonyjevih godina. Bez starca nema udarca jel tako ide ona stara narodna ----- only the sky is our limit | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |