| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Raspis i prijave: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=125
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Dakle, tekma nije u Valpovu, pa bi bilo dobro da znamo o kakvoj se dvorani radi. Dimenzije i koja fotka nebi škodila. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | Evo jedne fotke sa sajta KK Belišće http://www.kkbelisce.hr
Liči na halu kod nas u Pazovi!? | ||
| |||
martin![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Nema nam druge nego da pitamo naše rođake prvotimce iz KK Belišće, doduše ne verujem da njih interesuje bilo šta što je iznad visine koša ![]() Evo sad gledam fotografiju sa meča protiv Darde. Ako je prosečan igrač visok 2m, onda na ivici terena ima oko 6-7m, a na sredini oko 10-11m. | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Eto i stanje u Kupu prije zadnje tekme u Belišću. U "150" je jako gusto za 1. mjesto. (F1N-kup i belisce.jpg) (F1N-150 kup-belisce1.jpg) (F1N-150 kup-belisce2.jpg) Attachments ---------------- ![]() ![]() ![]() ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | Hajde Damir, daj rezultate iz Požege! Iz Tabele za Kup bi se nekako dalo videti, ali ipak ... Onaj dati izvor rezultata je "presušio" ... | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Bozo - 15/11/2010 14:54 Hajde Damir, daj rezultate iz Požege! Iz Tabele za Kup bi se nekako dalo videti, ali ipak ... Onaj dati izvor rezultata je "presušio" ... Presušile su slike. U istom postu (zoli, postan u 23:41) pod "privici" imaš rezultate "2. Požega Indoor.xls"
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | Uh! Sorry. Hvala. Mator pa .... | ||
| |||
martin![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Dršte se susjedi, dolazi vam Đorđe! ![]() Ostali naši dečaci (njih 12) će malo sačekati, dok ne budu imali svoje prve modele ... Edited by martin 22/11/2010 19:04 (uradisam.jpg) Attachments ---------------- ![]() | ||
| |||
Vilim![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Prisiljen sam predati svoje pozicije bez borbe ![]() ![]() ![]() | ||
| |||
Igor![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Rijeka | Vinko javlja:Leki 1.mj. u F1N-150,Dlaka 1.mj.F1N. Čestitke mojim dragim, klupskim kolegama. | ||
| |||
Vilim![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Čestitam Lekiju i Dlaki na pobjedama, a isto tako i na osvajanju kupa. | ||
| |||
martin![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Ja ću se prvo izviniti za moje nepristojne reakcije, ako ste ih slučajno čuli, na opštu lomljavu koju smo imali i Božo i ja sa F1N modelima. Ipak sam se bar ja nekako izvukao na kraju, iako je model opet pukao i više nije za popravke ![]() Zahvaljujemo se prijateljima iz Belišća, Valpova, Čeminca i Osijeka na divnom takmičenju, te Hermanu, Balašku, Lekiju, Damiru ... i svim modelarima koji su nam dozvolili nekoliko "špijunskih" fotografija svojih modela. Vidimo se u Novom Mestu ili Čemincu ili Pazovi ... Srdačan pozdrav! Đorđe, Božo i Martin Edited by martin 27/11/2010 22:30 | ||
| |||
dlaka![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Rezultati ??? Bez rezultata ne mogu završiti konačni poredak Kupa. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
| |||
Vilim![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Karlovac | Slike ??? Bez slika neću moći zaspati! ![]() | ||
| |||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |