| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
CRO CUP - Krbavsko polje Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | kategorije F1A, F1B I F1C 28. i 29. 08. 2010. na livadi Svjetskog prvenstva 2009. tekma se boduje za Svjetski kup i Prvenstvo Hrvatske http://www.mk-z.hr/_freeflight/memorijal_e.html ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Don |
| ||
Member | Dali če bit vidljiv seznam prijavljenih? LPD | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Raspis za Cro Cup u prilogu. Prijave, danas tijekom dana na: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=113 Attachments ---------------- CRO CUP F1ABC 2010.pdf (97KB - 332 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Naravno ak je netko voljan pomoć oko suđenja samo nek se javi ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Ja se mogu obećati za nedjelju. Subota mi je, za sada, zauzeta ali možda se oslobodi. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Još samo pet (5) dana za prijavu! Ako ste kojim slučajem zaboravili kakva je livada:
Edited by dlaka 18/8/2010 11:19 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Večeras sam se vračao sa mora i svratio sam na livadu . Livada je u perfektnom stanju. Ulaz je gdje je i bio, a staza, tj cesta koju smo prošle godine utrasirali sada je još vidljivija, bolja, jer se auti i traktori njom služe. Veliki dijelovi su pokošeni, nigdje nema bala sijena, a tamo gdje nije pokošeno , trava je visoka max 20cm. Sa livade sam otišao oko 19:30 i sunce je još bilo iznad brda , a temp. je bila 22 stupnja. Ako uspijem umanjiti slike stavit ću ih. (P8191382.JPG) (P8191383.JPG) (P8191380.JPG) Attachments ---------------- P8191382.JPG (164KB - 454 downloads) P8191383.JPG (169KB - 312 downloads) P8191380.JPG (28KB - 368 downloads) | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Ti Darijo si nemilosrdan.Ubi me ovim slikama.Nije fer ----- Mića Tica | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | I mene prijatelju. Morao sam djeci objašnjavat par minuta što su to baterije i kako jedna ćelija može krapat, a sve u sklopu mog velikog rezultata na tom terenuz. Pa vidiš kako Mirjana odeje počast i pušta suzu za tim trenutcima | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Koliko sam nostalgičan za oonim vremenima kada su se lepa takmičenja,na prelepim terenima sa predivnim druženjem,odvijala ovde na našim prostorima. Na to me je podsetilo takmičenje koje je prošle godine održano na Krbavi. Jeste,istina je da je nama livada bila malo dalje,ali to nije umanjilo utisak. Dragi prijatelji,želim vam lepo vvreme,dobre rezultate,druženje,sve avione,čitave u kutiji posle takmičenja,ukoliko ne dođem i ja. ----- Mića Tica | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Admo curice, ajmo dječaci prijavljuj te se . Još malo pa nestalo. Penjača već 7. Ajmo ,ajmo zemljci nestidite se ,prijavljuj te se! Idemo u ličke planine : http://www.youtube.com/watch?v=Ce6cTxhYiHw&p=4743A6777382DFE8&playn... Edited by darijo 23/8/2010 15:31 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 23/8/2010 15:26 Admo curice, ajmo dječaci prijavljuj te se . Još malo pa nestalo. Penjača već 7. Ajmo ,ajmo zemljci nestidite se ,prijavljuj te se! Idemo u ličke planine : http://www.youtube.com/watch?v=Ce6cTxhYiHw&p=4743A6777382DFE8&playn... Dolaziš li ti ?? Ja neću,, nažalost a vidim da Toni dolazi pa da đaba ne trošim gumu,,jer su mi šanse svedene na minimum !! A valjda mogu i ja jednu tekmu "falit ",,, za mene je tek poslje Siska -- ""pola sezone "" ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | E moj Sony baš mi je žao što nečeš doći, da svojom veličinom uvečaš tekmu. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Povečava se broj prijavljenih i preko noći | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | No. 1. Truppe, Reinhard AUT Night-Club AUT | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |