| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
SOFIA CUP 2010 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Poštovani prijatelji, na terenu, na kom je 2008-e god. održano Evropsko prvenstvo, od 11.do 13 juna održaće se tradicionalno lepo takmičenje Sofia cup. Organizator Borislav Bardarov,,zamolio me je da stavim link sa biltenom i on-line prijavom. Broj takmičara do sada prijavljenih je nešto i veći(za broj takmičara iz Bugarske koji su se prijavili telefonom),od onogna spisku prijavljenih. Preliminarna vremenska prognoza govori da će vreme biti lepo. Za evenualna pitanja i pomoć stojim vam na raspolaganju. http://www.f1abc.com/SofiaCupBulletin_1.htm - Bilten http://www.turkey-ff.info/valentin/default.aspx - On line prijava http://www.f1abc.com/CompetitorsSofia.htm - spisak prijavljenih Edited by Tica 25/5/2010 23:19 ----- Mića Tica | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Poštovnje, prema poslednjim informacijama koje sam dobio od Bobija, teren na kom će se održati takmičenje je odličan i prema prognozama očekuje se idealno vreme. Temperatura do 35 C. Danas dolaze Finci ----- Mića Tica | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Odlazak u petak ujutro, dolazak u ponedeljak rano ujutro. Ako ima kandidata, možemo skupa i podjeliti troškove. ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | damjan, čujemo se. Zainteresovan ukoliko bude sve u redu sa upisom klinca u školu...... može? ----- Mića Tica | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Dogovoričemo se naveće. nešto se dogovaramo sa Rolandom i truppeom, znat ču kasnije. Inače može, normalno. Damjan ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Damjan - 8/6/2010 11:01 Dogovoričemo se naveće. nešto se dogovaramo sa Rolandom i truppeom, znat ču kasnije. Inače može, normalno. Damjan Mićo ,,, budi ti na oprezu sa ovom trojicim !! Ako nema ništa "usput " love prvog do sebe !! ___prijavleni na Sofia cup http://www.turkey-ff.info/valentin/Competitors.aspx Edited by sony 9/6/2010 14:24 ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Evo slika sa terena. Inače Nemci su radili drenažu terena za vreme drugog svetskog rata (pazardddik.jpg) Attachments ---------------- pazardddik.jpg (190KB - 292 downloads) ----- Mića Tica | ||
banjac |
| ||
Veteran | Eto mene u Bugarskoj - na 10 km od terena - vrijeme iz snova, a kažu da će i za vikend biti - cijene klope i piva ispod minimuma - za 100 Eura se može dobiti 200 leva - pazite gdje mijenjate (kurs varira od 160 do 200) - za 5 leva dobijete šašljik od pola kile mesa na sablji - curice dobijete za 100 leva - pandura sa radarom od Sofije do terena se pazite (3 puta me opizdili - dogovorili se 3 x 20 leva) i je... ga ja nemogu ostati na tekmi jer me kapitalisti tjeraju dalje i jebo sam majku Dunavu koji mi spakirao samo tako sranja za koja nisam ni sanjao da su moguća I zadnje - kada pijete pivo onda pijete samo KAMENITZA | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | banjac - 9/6/2010 19:17 Eto mene u Bugarskoj - na 10 km od terena - vrijeme iz snova, a kažu da će i za vikend biti - cijene klope i piva ispod minimuma - za 100 Eura se može dobiti 200 leva - pazite gdje mijenjate (kurs varira od 160 do 200) - za 5 leva dobijete šašljik od pola kile mesa na sablji - curice dobijete za 100 leva - pandura sa radarom od Sofije do terena se pazite (3 puta me opizdili - dogovorili se 3 x 20 leva) i je... ga ja nemogu ostati na tekmi jer me kapitalisti tjeraju dalje i jebo sam majku Dunavu koji mi spakirao samo tako sranja za koja nisam ni sanjao da su moguća I zadnje - kada pijete pivo onda pijete samo KAMENITZA Šteta neiskoristit priliku kad si več tu,ili se čuvaš za državno?? | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Mene je Toni upravo pitao :::Ako je ta piva ko Ožujska ,,,bolje da ostanemo pri ""Karli "" I pito me je :::kako on zna kolko su curice ??? A velim što mene pitaš ,,,otkud bi ja znao ,,pitaj Banjca !! ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Ako ima žuje na terenu,Sony ja na dolazin,dosta mi je bilo u Korenici!!!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ko koga ovdje zafrkava ??????? http://www.kurir-info.rs/planeta/pad-cena-seksualnih-usluga-u-bugar... ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Svirkata ti je od 10 leva pa naviše...... Zaobilaznica oko Sofije,sigurno nailaziš na njih ----- Mića Tica | ||
banjac |
| ||
Veteran | Dragi druže Sony, nitko tebe ne zafrkava - moja curica u hotelskoj sobi u dobrom hotelu za cijelu noć stoji 100 leva, ove kraj ceste za jedan metak ne upotrebljavam pa mi i cijena nije poznata | ||
banjac |
| ||
Veteran | Planirao sam ja ostati ali kao što sam rekao - jebo Dunav - moram hitno u Mađarsku gdje je ovaj prije spomenuti sve razjebao i to stvarno ozbiljno tako da upitno gledam i prema 19.6. tj državnom a vama je bolje da i ne dođem da se nebi dogodilo da državno osvajam treći puta za redom (miskolc.jpg) Attachments ---------------- miskolc.jpg (53KB - 278 downloads) | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |