| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
a mi trenirali... Moderators: belovic, dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F5J | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | ...danas poslije potopa. Poslije kiše uvijek dolazi sunce. Bombek s novom p.icom.
(kakjevazan.jpg) (bombekovanovap.ica.jpg) (palimotore.jpg) (tricetristart.jpg) (preranistart.jpg) (nastri.jpg) (tripilotamalojaca.jpg) Attachments ---------------- kakjevazan.jpg (173KB - 385 downloads) bombekovanovap.ica.jpg (160KB - 339 downloads) palimotore.jpg (151KB - 312 downloads) tricetristart.jpg (152KB - 317 downloads) preranistart.jpg (186KB - 347 downloads) nastri.jpg (155KB - 339 downloads) tripilotamalojaca.jpg (143KB - 330 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Da trenirali. A što nekažete zašto ste trenirali. U klubu ste cijeli dan polirali rotore ( gdje četkice dosjedaju),stavljali ležaje, stavljali druge četkice dobijene iz USA, polirali , balansirali elise, itd | ||
Daniel |
| ||
Veteran Location: Čakovec | darijo - 23/5/2010 01:49 Da trenirali. A što nekažete zašto ste trenirali. U klubu ste cijeli dan polirali rotore ( gdje četkice dosjedaju),stavljali ležaje, stavljali druge četkice dobijene iz USA, polirali , balansirali elise, itd Dlaka je na zadnjoj tekmi konstatirao da su početne visine još uvijek prevelike. Pretpostavljam da se ovdje radi o limitiranju motora na što manju snagu, odnosno radi manje početne visine modela. Podsjećam na pravilnik F5J-N - elisa nemodificirana maksimalno 6 cola ( 6x3 ili 6x3,5 ), spiner maksimalno 30 mm promjera - motor nemodificirani tip 400 6 V bez obruča Pohvale Bombeku za novu pilu, sigurno leti kao što i izgleda. Veri nice. | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Daniel - 23/5/2010 09:25 - motor nemodificirani tip 400 6 V bez obruča ..sa isključivo feritnim magnetima.. @Bombek...plavuša ti ima žute uši... Damir Edited by Diogen 23/5/2010 13:20 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ma to im je i Leki govorio da nesmiju ništa " prčkati" po motorima,al nije vrijedilo | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | darijo - 23/5/2010 13:51 Ma to im je i Leki govorio da nesmiju ništa " prčkati" po motorima,al nije vrijedilo Ti bar znas kako je to ...tko bi npr. tebi zabranio ? Edited by zzechner 23/5/2010 16:32 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | I mi smo malo trenirali... zahvaljujući novim LiPO marke 'Jules Verne' od čak 65/130 C, model je tako penjao da umalo nisam pogodio Mjesec! Damir (zamalo_mjesec.jpg) Attachments ---------------- zamalo_mjesec.jpg (75KB - 337 downloads) ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | Jules Verne i 20 000 milja pod morem (65/130) C ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sve dok nebudete imali tehničku kontrolu modela tekma je bezpredmetna | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | darijo - 26/5/2010 02:33 Sve dok nebudete imali tehničku kontrolu modela tekma je bezpredmetna Ako uvedemo i tehničku kontrolu modela, tada neće niti tekme biti ... ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Moja nova elisa (mojanovaelisa.jpg) Attachments ---------------- mojanovaelisa.jpg (104KB - 319 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Da mi je prije par mjeseci netko rekao da ćeš samo s ovom promjenom krakova dobiti gotovo 30% bolje penjanje rekao bih mu da je lud ...
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Bojan - 26/5/2010 16:31 Da mi je prije par mjeseci netko rekao da ćeš samo s ovom promjenom krakova dobiti gotovo 30% bolje penjanje rekao bih mu da je lud ...
30 % ?? Od kada Rudolf radi i 6*3 elise, na njegovoj stranici ih nema u ponudi? http://shop.modellbau-freudenthaler.at/index.php?list=30 Damir Edited by Diogen 26/5/2010 18:03 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Bojan - 26/5/2010 16:31 Da mi je prije par mjeseci netko rekao da ćeš samo s ovom promjenom krakova dobiti gotovo 30% bolje penjanje rekao bih mu da je lud ...
Boc, to nije sve. Za koji dan mi stiže i novi motor... (hacker 400 6V.jpg) Attachments ---------------- hacker 400 6V.jpg (51KB - 327 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |