| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Državno prvenstvo Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Poštovani prijatelji slobodno letaci !! Pretpostavljam da vas je vecina upoznata s datumima održavanja odgođenih natjecanja za Svjetski cup.Odgođena natjecanja ce se održati u mjestu Tass Mađarska i to 19.o6.2010. Novorhad cup a 20. 06. 2010. Mura cup . Dana 19.06.2010. treba se održati Državno prvenstvo u kategorijama F1A,B,C na aerodromu Orlovaća (Vukovar) u organizaciji Aeroklubova Borovo i Osijek . Kako vjerujem da ima dosta zainteresirani kao sto sam i sam za ta dva natjecanja pa predlažem da se sto prije izjasnimo na forumu o mogucoj promjeni termina ukoliko to vecina želi. Da li možda 22.06.2010 ?? Lijep pozdrav Vinko!! | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bilo bi najbolje da vi to u Mađarskoj u Tass,u ! Kad mogu Slovaci i Slovenci ,,,,spojite u vi ,,ili u subotu ili nedelju ! ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Meni je svejedno ionako san Vinku na trošak | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | A valjda će zemo naći krevet i za mene. Edited by Igor 4/5/2010 22:19 | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Bog društvo! 22.06 pa to je utorak! Zar niko ne misli na nas šljakere! Kad to kažem "gazdi" poslat će me u krasni k.... Nama iz ovog kraja treba izdvojit tri dana za to! Može neki vikend!! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Igor - 4/5/2010 22:17 A valjda će zemo naći krevet i za mene. ovisi ko ti je zemo ovaj tjedan... neznam kako diše 3.-4. 07. u svijetu; ali u sinju bi trebao biti F1H u subotu, a nedjelja bi mogla biti slobodna... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Odlicno,konstruktivan prijedlog.Od 03.do 05. 07. 2010. u Švedskoj se održavaju dva natjecanja za Svjetski kup ne znamo da li ima zainteresiranih. | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | vinko - 7/5/2010 22:22 Odlicno,konstruktivan prijedlog.Od 03.do 05. 07. 2010. u Švedskoj se održavaju dva natjecanja za Svjetski kup ne znamo da li ima zainteresiranih. Lijepo od tebe kao organizatora što izlaziš drugima u susret, mada mislim da ni ti nebi volio propustiti taj vikend u Mađarskoj. Moj prijedlog, ako možeš, da se posavjetuješ sa par ključnih ljudi ( koji lete FF) iz drugih klubova i da uz dogovor odlučiš i objaviš datum.Ako se već datum održavanja mijenja,a iskreno rečeno neznam niti kakva je procedura , da li možeš mijenjati termin koji je modelarska komisija potvrdila , treba voditi najviše računa o blizini Europskog u Turskoj, jer sada ima malo slobodnih vikenda i koliko bi to pasalo reprezentativcima koji pored hobija imaju i obaveze doma. Mislim da ovdje nema smisla o ovoj temi dalje raspravljati , jer će sad početi želje, pa zašto nebi ovo, zašto nebi ono. Nema šanse da svima odgovara jedan te isti vikend i onda počinju pametovanja. Svi bi htjeli da tekma bude onaj vikend kad mu žena ima ciklus i kad je kod punice. . Objavi datum pa ko može može , a ko nemože,.........................i.t.d Edited by darijo 8/5/2010 01:23 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ima li kakvih novosti glede Državnog prvenstva?Što kaže vijeće mudraca ? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Pa imaš kalendar http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=169... | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Jel se zna datum Državnog. Da li je novi ili stari datum?????????????????????????????????????'' | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Čeka se da budeš spreman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 27/5/2010 14:29 Jel se zna datum Državnog. Da li je novi ili stari datum?????????????????????????????????????'' Ma pusti ovog zajebanta Tonija;;; Po "" Dejtonu "" Svatko se vrača na svoje, a kako je HR potpisnica Dejtona, tvoje DP je u B Petrovcu 6-8. kolovoza !! Edited by sony 27/5/2010 15:06 ----- | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | darijo - 27/5/2010 14:29 Pa imaš kalendar,sam si ga stavioJel se zna datum Državnog. Da li je novi ili stari datum?????????????????????????????????????'' | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Igor - 27/5/2010 16:14 darijo - 27/5/2010 14:29 Pa imaš kalendar,sam si ga stavioJel se zna datum Državnog. Da li je novi ili stari datum?????????????????????????????????????'' A valjda je ostao taj datum jer bi se drugi obznanio do sad. A i volio bih da zavšiš i tu stolariju da se nemoramo žuriti sa tekme, jer stalno moraš nešto pospremati iza majstora. ( jedino pozitivno u svemu tom je što su majstori sigurno moji zemljaci pa te žena pusti malo duže na tekmu) Edited by darijo 27/5/2010 16:30 | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |