| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F3J Tresnjevka Moderators: Dubravko Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Raspis za natjecanje je u prilogu... Mozete se prijavljevati na moj email ili mob (u raspisu), a zamoliti cu i Bojana da otvori prijave i na aeromodelarstvu.net. Oko klope cemo se dogovoriti kada vidimo kakvo je stanje prijava..... Pozdrav Igor Attachments ---------------- tresnjevka f3j 2010.doc (42KB - 393 downloads) ----- Igor | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Marin.Ko |
| ||
Regular | Raspis tjedan dana prije. Čemu žurba? | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Istina, malo kasne ali čemu cinizam?
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Marin.Ko |
| ||
Regular | Znači nije bitno što je raspis samo tjedan dana prije, nego što sam ja ciničan. :-) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Marin.Ko - 18/4/2010 12:36 Raspis tjedan dana prije. Čemu žurba? Za F1N tekmu u Čemincu je raspis išao samo 5 dana prije tekme i nitko nije prigovarao: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=1712&posts=10&start=1 I ja se slažem da bi raspisi trebali ići ranije, ali ne vidim potrebu za cinizmom, pogotovo jer je kalendar objavljen dovoljno rano.
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Marin.Ko |
| ||
Regular | Dok se ne stavi raspis, nitko ne zna da li tekma stvarno i ide, pogotovo ako se zna da se tekme cesto otkazuju i odgađaju. | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | Za sada 7 prijavljenih, ako ostane tako bilo bi zanimljivo da svi lete zajedno jedna grupa. Jos fali osijek hoće li doć? ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Da tako smo i razmisljali... o jednoj grupi. Pitao sam Hucu da li mu pase da lete zajedno on i Arijan, cekam odgovor. Sada je i pitanje Karica isto da li mu to odgovara, da li moze on sam..... Mirko upozorava za vrijeme u subotu, posto je prognoza dosta losa. Pitanje je da li ste za nedelju eventualno, ali za sada i dalje ja planiram subotu.... Po meni mozemo se predomisliti u zadnji tren i jos u petak se dogovoriti za nedelju, ako ce ljudima to odgovarati, bolje je imati natjecanje po ljepom vremenu. Inace jucer sam letio na Luckom i zemlja mekana ko dusa Zabijanje do j... ----- Igor | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Ako letimo jednu grupu, problem je u slučaju ponavljanja. Sajle će padati jedna preko druge, a neće ih imati tko skupljati. Tak da ipak mislim da je nužno letjeti u dvije grupe, a finale samo četvorica. Da nam je barem još jedan, pa da imamo dvije grupe po četri ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Mimi |
| ||
Extreme Veteran Location: Ludbreg | Nedelja nama nikako ne odgovara, organiziramo prema kalendaru F3A tekmu. ----- Pozdrav Mimi | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Huco mi je javio da oni sutra ne dolaze dakle samo nas je 5 To mora biti jedna grupa..... ili.... ----- Igor | ||
Bombek |
| ||
Veteran Location: Zaprešić | Ma nemislis valjda odgodit, sada je prilika za pobijedit na tekmi Jedna grupa i brzo bu gotovo. Predlažem da tekma krene u podne ----- I kamen leti kad ga baciš. F1A, F5J | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Zar sam ja spomenuo ikakvu odgodu... A kada pocne pocne, ja ujutro moram doci svakako pripremiti... ----- Igor | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | igoruav - 23/4/2010 13:50 Huco mi je javio da oni sutra ne dolaze dakle samo nas je 5 To mora biti jedna grupa..... ili.... Niti govora, moj prijedlog je da letimo u pet (5) grupa
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Šteta jedino onoga koji bu ispal za finale...... (možda se žiri dogovori pa i on upadne u finale) | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |