| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
13. Kup Slavonije i Baranje F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Marin.Ko |
| ||
Regular | Na www.ak-osijek.hr/modelari raspis za međunarodno natjecanje u slobodnoletećim kategorijama F1ABC 13. Kup Slavonije i Baranje. | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Kup Slavonije i Baranje još 13.dana idemo .Što se ceka? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | vinko - 21/3/2010 11:16 Kup Slavonije i Baranje još 13.dana idemo .Što se ceka? Što je sa janjcima koje si obečao za tekmu? | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Malo si se zeznio Darijo nisu janjci nego telići ali ti ne bi došao ni da sam ti obećao deve!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ma znam ja da si škrt i da nema šanse da ništa obečaš. I ako obečaš opet daš samo k.... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Nego imam pitanje !! Imate li Vi tamo neko takmičenje raketaša,, pošto ja donosim 5 raketa,, nije red da ste mi konkurencija sa tim modelima !!! ?? ----- | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Gle, Rogoz se klonirao Ja sam već mislio da će biti više juniora, nadam se povoljnom vremenu. Kakav je teren tamo? ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Ako ja to taj teren koj ja mislim da je onda se netrebamo bojat gubitka modela, ili neceg takvog.. ----- Andy G Kum | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sutra u subotu radim noćnu smjenu, a u nedelju ujutro poslije posla idem na put, te zbog tog ne dolazim na tekmu. Izuzetno mi je drago i zbog tog mi je najviše žao što ne dolazim, povratak jedne od najvećih legendi bivše države gospodina Mlinara. Gospodinu Mlinaru kao i svim natjecateljima želim lijepo vrijeme i ugodnu tekmu. | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Gospodin Mlinar odustao vidjevsi da nova Hrvatska legenda gospodin Jermol ne dolazi!!! | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Nakon 3.turnusa F1A, jedino Luka Modrić pun (izvor Omi) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | regularni dio gotov F1A 1.Szabo 2.Đorđević 3.Rogoz F1B Puni Franić,Sabo,Gostojić F1C 1. Scudeler 2. Patocs 3. Janović F1Aj Đorđević Modrić Dedić F1Bj Peselj Ćorić Gostojić Edited by Omi 3/4/2010 17:03 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | F1B dopuna Na 7 minuta prošli Gostojić i Franić Na kraju poredak 1. Franić 2. Gostojić 3. Sabo ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Moje iskrene čestitke barbi Toniju, jaranu Soniju, a jetrenom kolegi Rogozu svaka čast. Gazda Omi , tj. gospon izborik da li bi ste bili ljubazni i stavili koju sličicu. Edited by darijo 3/4/2010 19:44 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | CESTITAM... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |