| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
zzechner![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() Location: Sisak, Hrvatska | Obnovljen je web-site AK Nova Pazova na staroj adresi: a postavljen je i raspis za Srem kup za koji je moguće izvršiti on-line prijave (entry form): http://www.aknovapazova.com/Srem%20cup/Raspis.aspx Edited by zzechner 17/1/2010 13:24 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
| |||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | A jeste li vidjeli dole u dnu raspisa da sitnim slovima piše ,,,ko se prvi prijavi, dobija 2 flaše Šljivke od organizatora !! ----- | ||
| |||
zzechner![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() Location: Sisak, Hrvatska | sony - 18/1/2010 22:11 A jeste li vidjeli dole u dnu raspisa da sitnim slovima piše ,,,ko se prvi prijavi, dobija 2 flaše Šljivke od organizatora !! Zaista mislim da to nikako nije u redu. A za one koji slave "srebrni pir", tj. 25-godisnjicu braka - samo jedna??? ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | Ko je spomenuo šljivku? Koliko ja znam, u Sremu možete popiti LOZU ili KOMU (komovicu), belo i crno (češće crveno)! Jedino ako Radoje, preko veze, nešto ne dovuče iz Arilja!! | ||
| |||
zzechner![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() Location: Sisak, Hrvatska | sony - 18/1/2010 22:11 A jeste li vidjeli dole u dnu raspisa da sitnim slovima piše ,,,ko se prvi prijavi, dobija 2 flaše Šljivke od organizatora !! Avaj Sonjo, dzaba smo cijelu godinu isli po knjiznicama i pohadjali "školu u prirodi" kad ovako padas pred medjunarodnom "Agencijom za suzbijanje alkohola u sportu". A i ostale povuces da se razotkriju?? Zato - natrag u knjiznicu i citaj te knjige ponovno! Koliko god pozutjele i kako god mirisale Edited by zzechner 21/1/2010 16:18 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Ja neznam šta ta agencija uopče radi ? Zašto fino ne dodju na tekme i vide ko pije a ko ne !!![]() ![]() Ja fino ,,,što dobijem flašu,,dvije ponesem kući za masiranje,,,,,,,, ----- | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | Trenutno prijavljeno ukupno 24 učesnika: u klasi F1A 10 takmičara, ni jedan junior, u klasi F1B - 9 (2 juniora) u klasi F1C - 7 (0) u klasi F1Q - 2 (0) Takmičari dolaze iz BIH, CRO, ITA, HUN, SVK, SLO i SRB | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | Trenutno prijavljeno ukupno 26 učesnika: u klasi F1A 11 takmičara, ni jedan junior, u klasi F1B - 9 (2 juniora) u klasi F1C - 8 (0) u klasi F1Q - 2 (0) Takmičari dolaze iz BIH, CRO, ITA, HUN, SVK, SLO i SRB | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Daj ljdi prijavljujte se a naročito u F1B ,, ! Več sam pop,,, 100 bodova u za W cup zbog ove 2 odgode ,,,,, Uh samo da Aradac ne popliva !! (652211[1].gif) Attachments ---------------- ![]() ----- | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | Trenutno prijavljen ukupno 41 ucesnik: u klasi F1A 18 takmicara, 1 junior, u klasi F1B -18 (4 juniora) u klasi F1C - 10 u klasi F1Q - 2 (0) Takmicari dolaze iz BIH, CRO, ITA, HUN, SVK, SLO, AUT, FIN, UKR, MKD i SRB | ||
| |||
darijo![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Ljudi kupujte čamce, ako slučajno bude kiše. Pa nema smisla da se otkaže i Srem kup, ako nastavi ovaj kijamet od vremena. Zato svi po čamce za svaki slučaj Edited by darijo 15/4/2010 15:04 | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | Balone oko pojasa da ruke budu slobodne - treba mahati (krilima), motati (gumu), paliti (motore), bacati (modele) ... | ||
| |||
zzechner![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() Location: Sisak, Hrvatska | Bozo - 15/4/2010 18:20 Balone oko pojasa da ruke budu slobodne - treba mahati (krilima), motati (gumu), paliti (motore), bacati (modele) ... Po tomu - ja spreman ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
| |||
sony![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Mostar | Ja sam malo danas trenirao za Srem kup,,,bacao gumenjake ,,,ali kako ja to dosta visoko bacim !!!!!! ![]() pa kažu znaš li ti da je zabrana letova ,,pogotivu iznad 700m,,zbog nekog oblaka ,,,dim ,,,,, a u pm ,,,,,,,,,,,,,, ----- | ||
| |||
Bozo![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Nova Pazova | Trenutno prijavljeno ukupno 48 ucesnika: u klasi F1A 21 takmicar, 1 junior, u klasi F1B -21 ,4 juniora u klasi F1C - 11 u klasi F1Q - 2 (0) Takmicari dolaze iz BIH, CRO, ITA, HUN, SVK, SLO, AUT, FIN, UKR, MKD, CZE i SRB Više na: www.aknovapazova.com Edited by Bozo 26/4/2010 16:44 | ||
| |||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |