| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
27. Srem kup - raspis Moderators: Leki Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Obnovljen je web-site AK Nova Pazova na staroj adresi: a postavljen je i raspis za Srem kup za koji je moguće izvršiti on-line prijave (entry form): http://www.aknovapazova.com/Srem%20cup/Raspis.aspx Edited by zzechner 17/1/2010 13:24 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A jeste li vidjeli dole u dnu raspisa da sitnim slovima piše ,,,ko se prvi prijavi, dobija 2 flaše Šljivke od organizatora !! ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 18/1/2010 22:11 A jeste li vidjeli dole u dnu raspisa da sitnim slovima piše ,,,ko se prvi prijavi, dobija 2 flaše Šljivke od organizatora !! Zaista mislim da to nikako nije u redu. A za one koji slave "srebrni pir", tj. 25-godisnjicu braka - samo jedna??? ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Ko je spomenuo šljivku? Koliko ja znam, u Sremu možete popiti LOZU ili KOMU (komovicu), belo i crno (češće crveno)! Jedino ako Radoje, preko veze, nešto ne dovuče iz Arilja!! | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 18/1/2010 22:11 A jeste li vidjeli dole u dnu raspisa da sitnim slovima piše ,,,ko se prvi prijavi, dobija 2 flaše Šljivke od organizatora !! Avaj Sonjo, dzaba smo cijelu godinu isli po knjiznicama i pohadjali "školu u prirodi" kad ovako padas pred medjunarodnom "Agencijom za suzbijanje alkohola u sportu". A i ostale povuces da se razotkriju?? Zato - natrag u knjiznicu i citaj te knjige ponovno! Koliko god pozutjele i kako god mirisale Nama ponavljacima nije sudjeno bolje Edited by zzechner 21/1/2010 16:18 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja neznam šta ta agencija uopče radi ? Zašto fino ne dodju na tekme i vide ko pije a ko ne !! Ja točno znam ko pije ,samo znam i da ja nisam taj !! Ja fino ,,,što dobijem flašu,,dvije ponesem kući za masiranje,,,,,,,, ----- | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Trenutno prijavljeno ukupno 24 učesnika: u klasi F1A 10 takmičara, ni jedan junior, u klasi F1B - 9 (2 juniora) u klasi F1C - 7 (0) u klasi F1Q - 2 (0) Takmičari dolaze iz BIH, CRO, ITA, HUN, SVK, SLO i SRB | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Trenutno prijavljeno ukupno 26 učesnika: u klasi F1A 11 takmičara, ni jedan junior, u klasi F1B - 9 (2 juniora) u klasi F1C - 8 (0) u klasi F1Q - 2 (0) Takmičari dolaze iz BIH, CRO, ITA, HUN, SVK, SLO i SRB | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Daj ljdi prijavljujte se a naročito u F1B ,, ! Več sam pop,,, 100 bodova u za W cup zbog ove 2 odgode ,,,,, Uh samo da Aradac ne popliva !! (652211[1].gif) Attachments ---------------- 652211[1].gif (33KB - 315 downloads) ----- | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Trenutno prijavljen ukupno 41 ucesnik: u klasi F1A 18 takmicara, 1 junior, u klasi F1B -18 (4 juniora) u klasi F1C - 10 u klasi F1Q - 2 (0) Takmicari dolaze iz BIH, CRO, ITA, HUN, SVK, SLO, AUT, FIN, UKR, MKD i SRB | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ljudi kupujte čamce, ako slučajno bude kiše. Pa nema smisla da se otkaže i Srem kup, ako nastavi ovaj kijamet od vremena. Zato svi po čamce za svaki slučaj Edited by darijo 15/4/2010 15:04 | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Balone oko pojasa da ruke budu slobodne - treba mahati (krilima), motati (gumu), paliti (motore), bacati (modele) ... | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Bozo - 15/4/2010 18:20 Balone oko pojasa da ruke budu slobodne - treba mahati (krilima), motati (gumu), paliti (motore), bacati (modele) ... Po tomu - ja spreman ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja sam malo danas trenirao za Srem kup,,,bacao gumenjake ,,,ali kako ja to dosta visoko bacim !!!!!! doletiše ovi iz SFORa ili koji li su več ,,,, pa kažu znaš li ti da je zabrana letova ,,pogotivu iznad 700m,,zbog nekog oblaka ,,,dim ,,,,, a u pm ,,,,,,,,,,,,,, ----- | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Trenutno prijavljeno ukupno 48 ucesnika: u klasi F1A 21 takmicar, 1 junior, u klasi F1B -21 ,4 juniora u klasi F1C - 11 u klasi F1Q - 2 (0) Takmicari dolaze iz BIH, CRO, ITA, HUN, SVK, SLO, AUT, FIN, UKR, MKD, CZE i SRB Više na: www.aknovapazova.com Edited by Bozo 26/4/2010 16:44 | ||
Jump to page : < 1 2 3 4 5 6 ... > Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |