| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Turska Europsko F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | krenulo je ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Evo na brzinu,ja ću komentirat slike. Zanjimljivo je da ih ima dosta iz Korenice,mislim da je i neka moja tamo,ima jedna iz Blata ako se ne varam ,a one šta su turske,dosta ih je klonirano (valjda da livada izgleda veća ) E da ,đe baš Sonija i mene uhvatilo,pa bilo je i boljih manekena ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Livada jim je stvarno velika. ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | A anti-doping kontrola? ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | h.kreso - 14/1/2010 21:19 A anti-doping kontrola? Tome je doskočeno već na svjetskom u nas. Nije zgoreg napomenuti kja su to bila tri domišljata lika : Rozga,Braca HR,i Horvatić-Ka (DSC_0051.jpg) Attachments ---------------- DSC_0051.jpg (91KB - 342 downloads) ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Judi ja opet ko Švabo tralala..... WADA ---znaći ::: World alcohol delivery agecy !! a ne ono sto vi mislite !! ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Zna li se ko je vođa Hrvatske parade za Tursku? | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | "Nije zgoreg napomenuti kja su to bila tri domišljata lika : Rozga,Braca HR,i Horvatić-Ka" Domišljati su bili momci iz kampa, koji su odmah uočili vezu praznih plastičnih boca i vesele mašine u domu | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | darijo - 14/1/2010 23:42 Zna li se ko je vođa Hrvatske parade za Tursku? Broj 1 ? . Edited by Damjan 15/1/2010 08:29 ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Damjan - 15/1/2010 08:28 darijo - 14/1/2010 23:42 Zna li se ko je vođa Hrvatske parade za Tursku? Broj 1 ? . Nismo mi te sreće Damjan kao Vi , da ih imamo par komada Edited by darijo 15/1/2010 09:23 | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja ču se žalit mome novom predsjedniku zbog ne demokratskog izbora selektora FF ! Treba da su kandidature javne,, da se objave programi , sučeljavana,, itd !! Tako a i mi "dijasporići"možemo odabrati svoga kandidata i glasati ! Nije u redu tajiti nešto od birača !! ----- | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Mislim da izbornik nesmije imati svoja jetra i da je bar 10 godina letio FF ( onda sigurno nema svoja), da Hrvatski i strane jezike govori minimalno kao Bandić i naravno,..., da je pun love. Da se nemora gledati državljanstvo moj bi prijedlog bio Kolić Pera - legenda Edited by darijo 15/1/2010 10:20 | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Igor Kusicka ???? | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 15/1/2010 10:01 Ja ču se žalit mome novom predsjedniku zbog ne demokratskog izbora selektora FF ! Tako a i mi "dijasporići"možemo odabrati svoga kandidata i glasati ! Hm, vidim da je tema debelo u OT. Cek malo, ocete li se vise odlucit, jeste li "dija...spor..." ili domaci. (Znamo mi - javno se objavilo za kog je glasalo vise od 90% BiHCro). Nemos sad ovako - sad onako - pa onda ko bude izabran, vas je novi pr.....! Tako ste i sa Ćirom - dok vam je bio dobar - bio je izbornik, a onda ga sutnuli cak kineščićima Siromah covjek, uzeljet ce se skandiranja "Ćiro-pe...u"! Danas popodne ce ionako "izaci bijeli dim", znat ce se tko je novi Br.1. Pa ako si u prolazu kod Macole, jos stignes navratiti da turis (prijedlog) svom kandidatu A mozda bude i on-line diskusija, pa za svaki slucaj imaj Skype ukljucen ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Stevan Janovic |
| ||
Member Location: Sombor | darijo - 15/1/2010 10:19 Mislim da izbornik nesmije imati svoja jetra i da je bar 10 godina letio FF ( onda sigurno nema svoja), da Hrvatski i strane jezike govori minimalno kao Bandić i naravno,..., da je pun love. Da se nemora gledati državljanstvo moj bi prijedlog bio Kolić Pera - legenda mislim da za Peru ni drzavljanstvo nije problem resio bi on to! | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |