| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Modelarska Komisija u Ilegali Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Modelarska komisija -> Prijedlozi za raspravu na MK | Message format |
huco |
| ||
Veteran | Mozeli mi tko odgovoriti KAD i ZASTO je modelarska komisija presla u ILEGALU | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Možda da za početak objasniš tvrdnju? ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | huco - 17/12/2009 19:50 Mozeli mi tko odgovoriti KAD i ZASTO je modelarska komisija presla u ILEGALU Vjerovatno će ti dosta njih moći odgovoriti kad postaviš pitanje na koje se može odgovoriti :-) Ajde reci što te zanima. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
huco |
| ||
Veteran | Sjednice Modelarske komisije održavaju se nekoliko puta godišnje i otvorenog su tipa, što znači da im može prisustvovati svatko tko želi. Ovo je definicija na:http://www.aeromodelarstvo.net/komisija.asp Da bi se moglo prisustovati i predlagati teme ,trebalo bi javno objaviti vrijeme i lokaciju odrzavanja, a poslije i objaviti zakljucke. Termin zadnje komisije nije najavljen kao ni teme a ni zapisnik se nemoze otvorit. Iz ovog se moze zakljuciti da mozda postoje razlozi za tajnovitost. Ja nisam nigdje vidio obavijest ,ako sam trazio na krivom mjestu ,ispricavam se i molim uputu. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | huco - 18/12/2009 12:10 a ni zapisnik se nemoze otvorit.
http://www.aeromodelarstvo.net/Zapisnici/mk_2009-10-21.PDF
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
huco |
| ||
Veteran | Ja zapisnik s zadnje sjednice nemogu otvoriti, a zapisnik s pocetka godine da (tako da moje racunalo je vjerovtno OK) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | huco - 18/12/2009 13:30 Ja zapisnik s zadnje sjednice nemogu otvoriti, a zapisnik s pocetka godine da (tako da moje racunalo je vjerovtno OK) http://www.aeromodelarstvo.net/Zapisnici/mk_2009-10-21.PDF Gornji link je na zapisnik sa sjednice MK održane 21. listopada 2009. godine (dakle, ne s poćetka godine) i uredno se otvara. Evo sada sam ti poslao zapisnik mailom
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | <p>Meni isto tako uredno otvara. Budući da tebi ne radi zanima me ima li još netko od korisnika problema s pregledom pdf-a pa da vidimo gdje je problem. To ti je ko tehnička podrška za neki software ... kad se korisnik požali da mu nešto ne radi onda ga izrešetaš pitanjima o operativnom sustavu, zakrpama, SP-ovima, mreži, Internet pristupu i sl. tako da mu na kraju bude žao što je nazvao, a usput i zaboravi u čemu je bio problem :-)</p> ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
huco |
| ||
Veteran | Rijesen problem otvaranja zadnjeg zapisnika:morao sam instalirat Adobe Reader 9.(vjerovatno je pravljen u novoj verziji) Ostaje i dalje otvoreno pitanje javnosi sazivanja i dnevnog reda. Takodjer nebi skodila informacija o dostupnosti zapisnika. Edited by huco 18/12/2009 18:09 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Nema večeg lajbeka za komp od mene i otvorio sam zapisnik. Predlažem ilegalcima da se presele na Vis ili u oslobođenu Istru | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | Bojan - 18/12/2009 15:18 Meni isto tako uredno otvara. pa kad si ti stavljao password i najnoviju verziju adoba a nije ti bilo dosta što si nam slike brisao sa foruma i imaš cenzorska prava!!! Edited by Džonline 19/12/2009 21:41 | ||
huco |
| ||
Veteran | Izgleda da nitko nezna odgovor na pitanje o tajnovitosti rada Mod. komisije "Sjednice Modelarske komisije održavaju se nekoliko puta godišnje i otvorenog su tipa, što znači da im može prisustvovati svatko tko želi. Ovo je definicija na:http://www.aeromodelarstvo.net/komisija.asp Da bi se moglo prisustovati i predlagati teme ,trebalo bi javno objaviti vrijeme i lokaciju odrzavanja, a poslije i objaviti zakljucke. Termin zadnje komisije nije najavljen kao ni teme" Edited by huco 23/12/2009 11:08 | ||
tomica.sb |
| ||
Member | Očito im je netko "višak" pa zasad komuniciraju u "ilegali". No neka im bude,predviđanja su da će "mali" Arijan mnogima u Hrvatskoj(mislim na sve modelare takmičare) pomrsiti kalkulacije i pokvariti račune stoga neka te ne iznenadi neodgovaranje na tvoj post. U želji za štoviše modelarskog druženja,letenja i uživanja u gradnji svim modelarima želim sretnu i uspješnu 2010.godinu, Tomica | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | tomica.sb - 11/1/2010 23:08 Očito im je netko "višak" pa zasad komuniciraju u "ilegali". No neka im bude,predviđanja su da će "mali" Arijan mnogima u Hrvatskoj(mislim na sve modelare takmičare) pomrsiti kalkulacije i pokvariti račune stoga neka te ne iznenadi neodgovaranje na tvoj post. U želji za štoviše modelarskog druženja,letenja i uživanja u gradnji svim modelarima želim sretnu i uspješnu 2010.godinu, Tomica Vidim da te muči orjentacija u vremenu,pogledaj kad je bila rasprava na Hucinu konstataciju a u međuvremenu je objavljen i datum zasijedanja MK. dakako prije tvog posta točnije ovdje http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/forums/thread-view.asp?tid=170... Dakle da citiram jednog mog frenda: "Smanjit droge,kavu i alkohol te čitat s razumijevanjem. Untisumpora ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
huco |
| ||
Veteran | Rasprava o temi je bila i dobro je to sto je najavljena slijedeca sjednica mod. komisije ali NITKO nije odgovorio na postavljeno pitanje zasto je zadnja sjednica odzana u tajnosti. Dakle da citiram jednog frenda: "Smanjit droge,kavu i alkohol te čitat s razumijevanjem. Untisumpora | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |