| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
EUROFLY Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | F1A 1.Aringer 2.Kozonoskin 3.Francuz ?? 4.Roland Koglot ?? Leki F1C 1.Truppe ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Malo sam došo k sebi da da napišem koju riječ o tekmi. Vrijeme oba dana super vjetar max 2 metra, većinom 0. Prvi dan u F1C pobjedil Truppe nakon što su on i Talijan Banci prošli 5min. Na 7 min. Banci je ispumpao i tako je Trupe izgleda uzeo i ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu ispred Žengelera pošto mu je 5 rezultat bolji...prava zavrzlama. Drugi dan vrijeme opet odlično nešto ispod 80 natjecatelja. nakon 5 rundi napunilo nas 25. U flyofu se odma išlo na 7 minuta, nažalost samo jedan sudac na startnom mjestu, puno modela u zraku na 7 minuta, vjetar 2m/s vidljivost tak-tak. Štera za Rolanda (letio je flapera) na 6:20 udario u krov kuće inače bi ziher pobjedil i uzeo i ukupnu pobjedu svijetskog kupa...nije bilo sreče. Ja sam letil 6 minuta al kaže Sycov da je sudac prestao štopat poslije 5 minuta i nije htio pogledat a model je i dalje letio..hebat ga. Aringer nije letio 7 minuta (sam je to potvrdio da je letio skoro 6) al kasnije kad je čuo da su suci pisali 7 nije se bunio. šteta. Juniore F1A pobjedil je Aljaž Ferjančić. Rezultate nismo vidjeli te nakon proglašenja u sumrak otišli doma.
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Evo i rezultata..na kraju 6. nije ni to loše Attachments ---------------- wcbe09[1].pdf (36KB - 633 downloads) ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | A to 6 mj ,, to je za čestitku na kvadrat ! pogotovu na tim Mega tekmama i konkurentima ! Nažalost pa se eto na takvim natjecanjima ,htjeli ne htjeli, moraju dogadjat i kojekakve nepravilnosti,jer su izgleda "neminovne " Izgleda da FAI i i ljudi po onim komisijama đaba pišu ona pravila o 2 sudca , štoperice ,dvogledi ,,itd kad izgleda da to "ne Hebe" više od 50% organizatora ! LEKI ,,još jednom ,,svaka čast !! ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Leki - 5/11/2009 16:09 Evo i rezultata..na kraju 6. nije ni to loše Svaka ti cast na rezultatu,(pizdo izdajnicka) ----- Efteling | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Bobo - 5/11/2009 17:20 Leki - 5/11/2009 16:09 Svaka ti cast na rezultatu,(pizdo izdajnicka) Evo i rezultata..na kraju 6. nije ni to loše Pitaj Jadranku ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Leki stvarno si me iznenadio | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | treba iskoristit priliku kad te krene, uostalom dal AUT-HUN, CRO, SLO nama Zagororcima je uvijek bilo svejedno ionak smo uvijek na kraju hebena stranka koju niko niš ne pita.
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Don |
| ||
Member | Izgleda da je leki promenio banderu, u Svicarskoj se takmičio za Slovenijo ! Lesko Robert 58 SLO LP | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Don - 5/11/2009 17:49 Izgleda da je leki promenio banderu, u Svicarskoj se takmičio za Slovenijo ! Lesko Robert 58 SLO LP Dobro jutro!! ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | To je samo prividno ,, jer ako arbitražna komisija odluči da se granica HR pomjeri 100 km prema sjevero -zapadu ,,,, eto Lekija nazad u HR !! ----- | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Leki svaka cast, od...i te momke koji samo pale vatru! Pomagal ti njima ili ne, more im ne damo!! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Svaka čast Leki, čestitke! Pored 73 natjecatelja zvršiti na 6. mjestu nije samo slučajnost! Edited by nenad 5/11/2009 19:14 ----- nenad | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Leki - 5/11/2009 16:09 Evo i rezultata..na kraju 6. nije ni to loše Svaka čast. Sad si me prepišao,ja nekad bio osmi. Ali ajde ako si ti u pitanju da se predurat ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Bravo Leki!!!! | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |