| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Krka Cup F1 A,B,C,Q -2009 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://www.aeroklub.insert.si/kc/index.php?option=com_content&view=... | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Ja sam gumu podmazao sa Shell 10w-40 (dao mi majstor u servisu )i vrti pravo ! Pa eto ,dođite u F1B u što večem broju,, treba mi još malo "bonus bodova " !! ----- | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | sony - 4/10/2009 10:24 Ja sam gumu podmazao sa Shell 10w-40 (dao mi majstor u servisu )i vrti pravo ! Pa eto ,dođite u F1B u što večem broju,, treba mi još malo "bonus bodova " !! Aha Shell, znaci u tom je tajna, tako ti stizes do 400 namotaja...moj braco uvaljuje Castrol sintetiku i nikako preko 370 - 380, nesto me hvata slabina i nemam snage, a i reko mi je da i na maslinovom ulju treba karfiol salata? Mozda za probu krknem dva krmenadla podmazana vrucom slaninom ?? ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://vreme.zurnal24.si/slovenija/dolenjska/sentjernej/?option=com... prognoza vremena. | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Ima li kakvih vijesti? | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Poruka od Dražena: Šesti je start. Leki, Hrastovec i Bagari za sada puni | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Leki i Evdokimov lete na minuta (javio Dražen) Od naših bio i Rozga pun | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | LEKI PRVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Bravo Leki !!!!! Cestitam na osvojenom 1.mjestu !!! | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Bravo Kadija!! ----- Efteling | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Bravo Leki,svaka cast!!!!!!!!!!! | ||
tone vidensek |
| ||
Member | Bravo Leško-obliž za Korenico | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Velike cestitke Leki!!!! | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Čestitam Leki! Žao mi je što nisam mogao biti tamo.Nisu mi poslali papire za vizu..... ----- Mića Tica | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Čestitke Lekiju za izuzetno dobar uradak! Ali, čestitke i svim ostalim CRO natjecateljima. Naprijed naši još i sutra! Mala kritika organizatoru, u doba suvremenih komunikacija mogli su objaviti rezultate na internetskoj stranici. ----- nenad | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |