| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
početnički model Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> Slobodna rasprava o aeromodelarskim temama | Message format |
Flying Pig |
| ||
New user | Kao prvo, dobro došao u svijet Aeromodelarstva. Kao totalnom početniku, preporučujem ti F5J. To je model RC jedrilice sa elektromotorom. Ovo je preporuka ako želiš odmah početi sa RC modelima. Ako želiš prvo napraviti i bacati modele za slobodan let da dobiješ neko predznanje u gradnji modela, preporučujem ti F1A. | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | bt će da si mislio na F1H... ili ti A1 - kategoriju za seniore i juniore, od koje bi svi trebali početi ako ne misle samo kupovati gotove modele... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Slazem se sa Drazenom... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | i ja.... ----- Andy G Kum | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Dražen - 23/7/2007 16:27 bt će da si mislio na F1H... ili ti A1 - kategoriju za seniore i juniore, od koje bi svi trebali početi ako ne misle samo kupovati gotove modele... Da !! na F1H ili neku manju poc, RC jedrilicu-2 kom !! Nikako elektro za pocetak kako kaze leteca pig,, I usput ....-leteca pig ,,,kad ti se klikne na nick,, otvori se onaj prozor gdje bi ti trebalo biti ime,,, a ne opis radnog mjesta kod kuce !!ss ----- | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma najbolje rjesenje je mali "STIROSOLAC" tako svi krecu da se bave aeromodelarstvom.....mozda..... :ble POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Ekipa, ja mislim da je najbolje početi sa malim papirnatim modelom. Onda gađaš prolaznike u svojoj ulici sa prozora i kada si dovoljno vješt da pogodiš prolaznika,a da on ne shvati odakle je doletio papirnjak, spreman si na nešto bolje :-) LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Slazem se sa Damirom,za papirne modele POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Najbolje je da zavrsis skolu letenja pa da imas PPL dozvolu a onda predji na penjace pa gumenjake pa jedrilice a tek onda na papirne jer to je ipak samo papir......... | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | elmin-KERKO - 11/3/2008 16:00 Ma najbolje rjesenje je mali "STIROSOLAC" tako svi krecu da se bave aeromodelarstvom.....mozda..... :ble POZDRAV Kerko,to sa "stirolcem" možda važi za tvoju generaciju,u moje vrijeme se nije kretalo s tim ,a niti je bilo tako kvalitetnih pjenastih materijala te tako lako i brzo sastaviti sve to.Balzov materijal je najbolji početak (a može malo i karbona),a oni još stariji će možda spomenuti domaće materijale furnir,lipa,smreka itd... Ovo danas se skoro sve svodi "na gotovo" !!!=?? F1-N tj klizači su "pravi put"!!! Edited by hari 13/3/2008 13:57 | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Eh hary slazem se potpuno s tobom, "BALZA" na prvom mjestu.!!! I ja i Tarik smo krenuli isto s "BALZOM" pravili smo "SOBNE MODELE" pa tek onda "STIROPOLCE"!!!! i na kraju dosli do F1A!!!! POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | Ja sam prvo dobivo gotove avioncice ,, od plastike i od stiropola,, a kasnije sam shvatio da je zanimljivo pa poceo sam i da pravim,, al et takva situacija da modela nisam napravio vec godinu...... | ||
Tarik |
| ||
Extreme Veteran Location: Visoko - Nisko | aaaaaaaaaaaaaaaa | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Tarik - 13/3/2008 21:15 aaaaaaaaaaaaaaaa Mislim da je irelevantno s kojim poceti, stvar je ukusa - crna ili plava...ionako s vremenom sve dodju na red! (easystar_crna.jpg) (easystar_plava.jpg) Attachments ---------------- easystar_crna.jpg (42KB - 15 downloads) easystar_plava.jpg (112KB - 14 downloads) | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Zzechner, iako si zaboravio na brinete, nominiram te za post godine :-) D. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |