| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Posavina kup Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | čini mi se da je greška u raspisu - piše da je F1H samo za juniore, dok je to kod nas kategorija za sve uzraste (i velike i male) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Dražen - 12/9/2009 20:49 čini mi se da je greška u raspisu - piše da je F1H samo za juniore, dok je to kod nas kategorija za sve uzraste (i velike i male) Ne brini, dobro si procitao. Organizator raspisom poziva kategorije po svom opredjeljenju. FAI kategorija ima koliko je propisano, a kod nas organiziramo natjecanja samo za dio. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | zzechner - 12/9/2009 21:21 Ne brini, dobro si procitao. Organizator raspisom poziva kategorije po svom opredjeljenju. U tom slučaju ispada da bi u KH seniori imali manje tekmi od juniora i time bili u nepovoljnijem položaju za izračun hrvatskog kupa. po tome ta se tekma nemože bodovati za KH u F1H, što je šteta s obzirom na ionako mali broj tekmi. da li se to može riješiti na neki način - u pitanju je maksimalno jedno sudačko mjesto... Edited by Dražen 14/9/2009 09:16 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
tepi |
| ||
Veteran Location: Sisak | U prilogu su rezultati s uspješno odrađene današnje tekme, i nadam se na zadovoljstvo prisutnih takmičara. Vremenski uvjeti odlični, vjetra gotovo ništa, temperatura OK. Još jednom zahvaljujem na učešću i nadam se da se dogodine vidimo i u većem broju i na boljim terenskim uvjetima. Pozdrav, tepi Attachments ---------------- Posavina_2009_rezultati.xls (52KB - 108 downloads) | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Dobro jutro od Dijane i Robija! Napokon smo stigli kuci! Takmicenje je bilo odlicno, vrijeme jos bolje....Hvala svima na podrsci a posebno Lekiju na velikoj pomoci! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | A,evo i par slicica http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Izgleda,bila je dobra utakmica .Čestitke svima, a posebno pobjednicima! | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Utakmica i vise nego dobra,vrime super,cestitke pobjednicima"Vinko i ja cu ojačat,suci ono na kraju je bio očit prekršaj,Dario je svijedok" | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | toni - 21/9/2009 20:43 Utakmica i vise nego dobra,vrime super,cestitke pobjednicima"Vinko i ja cu ojačat,suci ono na kraju je bio očit prekršaj,Dario je svijedok" Čestitke najboljima ,,a pogotovo timu F1B !! ( A dičeš Bosančinu za svjedoka ?? jesi normalan ???? ) ----- | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Čestitke najboljima na ovoj tekmi! A gdje bijaše raspis na ovom forumu,nismo znali da je tekma bila ovaj vikend inače bi nas nekoliko došlo iz Bihaća!? | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://www.aeromodelarstvo.net/ Edited by Igor 21/9/2009 22:40 | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | O yes,hvala Igore link mi je direkt na forum pa na index rijetko klikam,za ubuduće trebao bih !!! | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Nazalost radi unaprijed primljenih obveza nisam nazocio ovom prelijepom natjecanju. No, AMKS nije mali klub i "radi jednog vlak ne stoji", sto se i ovaj put dokazalo! Hvala svima clanovima na angazmanu i uspjesnoj provedbi natjecanja. Cestitam svim ucesnicima na sportskoj i kolegijalnoj atmosferi. Najvise mi je drag "povijesni ulazak" cak nova četiri natjecatelja iz AMKS u svijet F1A jedrilica i pet novih juniora u svijet F1H jedrilica, čime se dokazuje opravdanost ovakvih natjecanja! Naravno, posebna cestitka svim osvajacima trofeja. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Što se tiće Tonija, ja sam svjedok događanjima: Prvo je Tuta silom natjerao Sokola da baci model u petom startu u rupu. Pokušao je silom da natjera i Tonija , ali se Loren umiješao i kad je vidio dvojicu jačih odustao je. Zato je imao dva starta da smišlja novu zločestoću za Tonija i u osmom startu je uradio ono što mu je uradio. E moj Tuta , još se pitaš što Sonjo i Cehner nisu došli,...., ma pročitali te ljudi na vrijeme. A u stvari nek Toniju ovo bude škola , kad nije vjerovao Igoru koji ga je upozoravao na tebe. | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | darijo - 22/9/2009 11:22 , kad nije vjerovao Igoru koji ga je upozoravao na tebe. A tko bi vjerovao kada ste ti i Bobo bili Igorovi glasnogovornici u Korenici, pa su ljudi mislili da se zaje....! ----- nenad | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |