| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1A juniorskoj repki... Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | ..dobro vrijeme, termike taman tolko kolko treba, puno maxeva, dobre rezultate, sretan put, sretan povratak, dobru zabavu, barem jednu "veselu mašinu". Maja, Ivan i Luka (helper i team manager) navijamo za Vas! ----- nenad | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sretan put i sve najbolje | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Repka sretno stigla i smjestili se. Uživajte i dobru tekmu. Ekipa SRETNO. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | pozz iz hotelske sobe...piva je 1 euro ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | fly - 2/8/2009 21:29 pozz iz hotelske sobe...piva je 1 euro Poskupili su Pretpostavljam da mažete po Ursus pivi. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | (Slika098.jpg) Attachments ---------------- Slika098.jpg (92KB - 8 downloads) ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
buki |
| ||
Extreme Veteran Location: Zaprešić | Puno sreće i napravite nam odličan rezultat! Držim vam fige | ||
banjac |
| ||
Veteran | ne piti to - u Rumunjskoj se mora piti (bergenbier.jpg) Attachments ---------------- bergenbier.jpg (88KB - 6 downloads) | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | hvala na željama....a za bergenbier...bumo probali hehe.. ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Pozdrav, evo prvog službenog izvješća: Smjestili se dobro, hotel je super. Piva također ... Još jučer smo odmh stali na livadi jer nam je bila usput i napravili par startova, neki su bili dobri, neki odlični, a neki odmah za FlyOFF od par sati. Otišao je jedan model, nešto se dogodilo sa determom, nešto sa biperom, ali uglavnom, danas je pronađen 13 km daleko u Mađarskoj. Ujutro nas je malo začudilo što više nikog nije bilo u hotelu u pola sedam, a mi smo zaboravili da smo u drugoj vremenskoj zoni Nakon doručka u školi, krećemo na livadu, ali puše cijelo jutro između 4 do 6 m/s. Pokušavamo ureglirati modele za takve uvjete, pretpostavljaljući da će biti tako i sutra. Oko 2 popodne se smirilo na svojih 2 m/s, ali temperatura je oko 36. Nešto se slomilo, nešto je već popravljeno, nešto se popravlja. Pozdrav od ekipe ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Puno uspjeha sutra,i dobro vrijeme. | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Vratih se sa sastanka Team managera-a. Predviđaju dosta loše vrijeme, već ujutro vjetar od 10 do 12 km/h, sa pojačanjem do 20km/h, a kasnije oko 15:00 grmljavinsko nevrijeme. Zaboravih napisati, ima 15 reprezentacija, za neke zemlje mi je čudno da imaju samo jednog, nekih ni nema (BiH, Srbija). Zgodni su mali penjači F1P, nisu bučni ko veliki, ali se zabijaju ko veliki Edited by h.kreso 3/8/2009 20:25 ----- Krešimir Hrastovec [img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img] [img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | jedna fotka s otvorenja.. (DSCF0002.JPG) Attachments ---------------- DSCF0002.JPG (144KB - 7 downloads) ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | SRETNO SUTRA, nek svi troje napune, dalje bude lakše ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Ajmo dečki i CARICA. Matteo navija za vas!! Puno sreče sutra!!!! | ||
Jump to page : 1 2 3 4 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |