| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
5. Memorijal Vilima Kmocha F1ABCH Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Raspis, prijave i sve ostalo na: http://www.mk-z.hr/_freeflight/memorijal.html ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Kaj to znaci: Open international F1H? | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Otvoreno međunarodno F1H ! ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Hvala, to znam. Mislio sam da ima još neki drugi kontekst | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Što je sa Alpe-Adria-Donava projektom? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
h.kreso |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Propalo, jer smo samo mi i slovenci dolazili na tekme, i u mađarsku smo išli, ali njih nema kod nas Za sad je na ledu | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Dražen - 10/6/2007 08:13 Što je sa Alpe-Adria-Donava projektom? Zna se - do Zemuna... | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Dolazim u Bijelopolje u petak 20.07.ujutro. | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | izvrsno! možeš nam pomoći istovarit pivu! (nagrada slijedi) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Zato i dolazim tako rano.Jedini uvjet je da mi prije netko pomogne složiti šator poslije istovara pive tko zna što če biti | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | za to ne brini, bit će prisutan odred izviđača MALI MEDO. mislim da bi oni mogli složit šator, oni mogu sve... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Za šator ne brini jer ja dolazim u četvrtak poslijepodne ili u petak rano ujutro Ako idem u petak mislim da bih na livadi trebao biti prije 7 jer moram postaviti table za putokaze i kamp | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | darijo - 10/7/2007 10:28 mislim da bih na livadi trebao biti prije 7 jer moram postaviti table za putokaze i kamp misliš - skupa ćemo ih postavit... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Pa naravno prijatelju, ... gdje bih ja išao bez tebe i kave ? | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Darijo je poranio i vec postavio putokaze... Da se ne izgubite u Korenici... (bjelopolje.jpg) Attachments ---------------- bjelopolje.jpg (13KB - 15 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 6 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |