| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
7th Vilim Kmoch Memorial Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=79 | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Prijave su do 01.07.2009. Daklem još par dana, požurite, kapaciteti su ionako ograničeni. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Dakle,domaćina najviše,a isto toliko Bosanaca i Hercegovaca (tj. 2 samo Hercegovca) ! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | tja... najviše bosanaca, jel to vaše državno il izborno za repku?? nego, dođe i zadnji dan prijava i samo danas se prijavilo 22 natjecatelja (do 18 sati..) od sutra - ko da više... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Šta je ovo niko ne posta,očito se ljudi oštre za predstojeće tekme pa ne stignu! dajte ljudi pa nije toliko stislo ima i druge razonode,kao npr. zajeb... na ovom forumu | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | stislo je stislo.... ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | hari - 6/7/2009 21:10 Šta je ovo niko ne posta,očito se ljudi oštre za predstojeće tekme pa ne stignu! dajte ljudi pa nije toliko stislo ima i druge razonode,kao npr. zajeb... na ovom forumu stislo je, stislo... pitaj našu tetu jadranku... nego, kad ti je već do zajebancije, tekma se sa bjelopolja seli na drugu livadu pa ti vidi: http://www.mk-z.hr/_freeflight/memorijal2_e.html i prouči karte da se ne izgubiš... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
modelar2 |
| ||
Member Location: zenica | jel ova druga livada važi samo za vilim kmoch takmicenje ili i za svjetsko prvenstvo.ili ono ostaje na ˝staroj˝ lokaciji ----- pedja www.aeroklub.zenica.ba | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://www.wch2009.com/field.asp | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | prognoza je opaka, jel neko sponzorirao kreme za sunčanje? (0710korenica.gif) (0710udbina.gif) Attachments ---------------- 0710korenica.gif (34KB - 25 downloads) 0710udbina.gif (35KB - 20 downloads) ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Zajebi sad prognozu,ja bi da budem siguran najradije platio nekoj babi 100 kuna da prospe ili pileće kosti grah tako da ne pada kiša. ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Kakav je inaČe novi teren? Dopušta li vožnju autom ili motociklom radi vračanja modela, ili je više nalik na Mjesec? ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Golf igralište ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | Damjan - 10/7/2009 10:39 Kakav je inaČe novi teren? Dopušta li vožnju autom ili motociklom radi vračanja modela, ili je više nalik na Mjesec? možeš apeenom, možeš qvadom... možda možeš i autom, al ne volvom... i golf igrališta znaju bit zajebana ponekad... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Damjan - 10/7/2009 10:39 Kakav je inaČe novi teren? Dopušta li vožnju autom ili motociklom radi vračanja modela, ili je više nalik na Mjesec? Pa odličan je, ali ipak ne liči na mjesec jer ne svijetli u mraku a tijekom dana je vidljiv u punoj veličini. Vožnja na vlastitu odgovornost. Dopuštena vožnja samo tako da ne ometa natjecanje,
1) Nema vožnje automobilom unutar 500m oko startne linije osim po dozvoljenoj ruti (parking). 2) Zabranjena vožnja po prostoru gdje padaju modeli, da se ne bi desilo da netko pregazi neki model. 3) Brzina vožnje ograničena (dizanje prašine, gaženje modela). 4) Vožnja motociklima zabranjenja u zoni startne linije. U biti sve kako kaže contest director i FAI pravila, te će detaljno biti navedeno na TM sastanku.
----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |