| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
2007 Sofia Cup Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Nadam se da su naši dečki sretno stigli na odredište Sutra ih čeka naporan dan ukoliko temperature budu kao danas | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | lako za temperature.... mislim da su u crkvi i mole boga da ne bude vjetra... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 21:39 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Znači na sigurnom | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ekipi koja je otišla na Sofia kup želim dobro vrijeme i dobre rezultate. ----- nenad | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Nek im je sa srećom sutra.Bit će online rezultati | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Još nam daj i www adresu, molim. ----- nenad | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://solair.eunet.yu/~raletic/ Inače,ovdje se može nači mnogo toga vezano uz f.f.natjecanja. | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Hvala Igore, u međuvremenu sam posijetio Raletovu stranicu ----- nenad | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Led je probijen !Ajmo Leki! | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Bravo Leki! Čestitke na jako dobrom rezultatu. Malo je falilo da bude još bolji. ----- nenad | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | A kako je prošao Nenad Banjac, taj dio ne vidim, ili su oni sutra na rasporedu? ----- nenad | ||
Rale |
| ||
Veteran Location: Novi Sad - Vojvodina - Srbija | ... Edited by Rale 28/7/2010 21:39 | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Bravo Leki | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | jebiga, da sam bio tamo, leki bi bio prvi... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |