|
|
Veteran
| Od danas gospodin Derda Davorin vise nije sa nama. Mala karlovacka zajednica modelara ostala je bez svoga najveceg mentora, ucitelja, dobrocinitelja, strucnjaka. Ostavio je duboki trag u natjecateljskom slobodnom letu 50 i 60 godina.
Hvala mu za sve i pocivao u miru Bozjem |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Karlovac | Dobar prijatelj,modelar u duši,finomehaničar ,i prije svega krasan čovjek.
Fin ,umjeren ,dobar ko kruh,kad je trebalo potegnuti za klub nikad nije bilo u pitanju bez obzira na vidno narušeno zdravlje.
Gospon Braco ,posljednji pozdrav od lokalne ekipe
(Derda.jpg)
Attachments ---------------- Derda.jpg (102KB - 315 downloads)
----- __________________
Veseli i zdravi bili |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Imao sam sreću i čast poznavati plemenitog gospodina. Uspomena na njegov lik i djelovanje zivjet ce u sjecanju generacija kojima je podario svoje znanje i angazman. Iskrena sućut obitelji i prijateljima.
Edited by zzechner 29/9/2011 07:10
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Member
| Sučut obitelji i članovima kluba koji su ugodne godine proveli s njim. Dugujem mu što ovo nažalost pišem.jer bio mi je drugi tata. Tako sam ga zvao kad smo bili zajedno. sokolići
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | Laka zemlja bila Gopodinu Derdi. Bio je drag i ugodan čovijek. ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Iskrena sućut svima koji su Gospona Derdu poznavali. Bio je jedan od najdražih ljudi koje sam upoznao. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Osijek | Laka mu gruda Hrvatska ! Iskrena sučut obitelji i svim prijateljima !!! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Iskrena sućut obitelji i svim koji su Gospodina Derdu poznavali |
|
|
|
Member
| Iskrena sućut obitelji i bliskim prijateljima |
|
|