| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
"" malo o modelarstvu u BiH ,,,"" Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pa nemorate se baš puno smijat,,,,može i BiH imat svojih loših trenutaka ! (Miloše---listopadni,,,,opet si prva rezerva ,,,,spremaj za Rumuniju ,, ) Attachments ---------------- Book1 BiH.xlsx (12KB - 456 downloads) ----- | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Sonjo,,mislim da je ovakav poredak,,nije sve crno kao sto izgleda sony - 24/10/2013 00:09 Pa nemorate se baš puno smijat,,,,može i BiH imat svojih loših trenutaka ! (Miloše---listopadni,,,,opet si prva rezerva ,,,,spremaj za Rumuniju ,, ) Attachments ---------------- POREDAK ZA RUMUNIJU 2014..xlsx (13KB - 402 downloads) | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Pa nije crno ,,,,,, bar u Brazil idemo direktno !! Kad bi u FF bile kvalifikacije ,,ispali bi mi u prvom krugu. Predpotopna norma i pravilnik ,od 1100 bodova iz **63-e godine ionako je bez svrhe (več odavno,,a pogotovo na danšnje vrijeme ) Uostalom ,,,,, pa Zela naš ,pravi ""malo manje bodova "" od pojedinih reprezentativaca. A ako mi neko kaže ,,koja je razlika između 700 bodova i 1100 ,,,,,po takmičenju, priznaču i ja da nije sve tako crno ! ****** A da ,,,,u čitavoj godini,,, na svim takmičenjima ,sve jedrilice u BiH ,,,,,samo 4 puna rezultata (1260 ) (ma nije crno ,,,,,,,, crna rupa je ! ) Edited by sony 24/10/2013 10:14 ----- | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | Koliko para toliko i muzike. Samo ima jedna mala ispravka Sonjo nisi uvrstio Kovacevic Dragisu -junior AK ULL on je u Sisku uzeo 4 mjesto na Wc cupu.Ali to ionako nema nikakve veze svejedno djeca nikad i ne idu na neko prvenstvo tako da nije ni bitno.Ako ti treba rezultat poslacu ti da kompletiras svoju listu pozz ----- only the sky is our limit | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | oktobar98 - 30/10/2013 20:56 Koliko para toliko i muzike. Samo ima jedna mala ispravka Sonjo nisi uvrstio Kovacevic Dragisu -junior AK ULL on je u Sisku uzeo 4 mjesto na Wc cupu.Ali to ionako nema nikakve veze svejedno djeca nikad i ne idu na neko prvenstvo tako da nije ni bitno.Ako ti treba rezultat poslacu ti da kompletiras svoju listu pozz Oooo Miloše,eee 1. Nije ta teza točna ,,,o parama i muzici ,,,, (ako misliš da je točna ,,,,mijenjačemo se ti i ja za modele ,,,,pa dokaži tu teoriju ) 2.--na ovoj drugoj točki,,,več ti pada ova prva ,,,o parama i muzici,,,da bi vidio rezultat Kovačevića u Sisku,netrebaju ti pare,,nego-.....(naočale)a napravio je 1067 (qvotirano) 3. Ko juniorima brani da idu bilo gdje ,,,ako ima love u savezu,,,a ako nema ,ima tata i mama ! 4. netrebaju mi rezultati,,,,,, imam sve za BiH,,,,,,,,,,(a volio bi,,da nemam ! ) ,,,, 5.only the 900,,,, 950,,, is your limit Edited by sony 30/10/2013 23:47 ----- | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | http://www.youtube.com/watch?v=2THN7DzZ1RA | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | NIJE U ŠOLDIMA SVE !!!!!!!!!!!!!! | ||
Bozo |
| ||
Extreme Veteran Location: Nova Pazova | Soni BRONZANI u Svetskom kupu F1B! Bravo Soni! Petra ZLATNA juniorka u F1A! Bojan SREBRENI junior F1B! Bravo deco! | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |