| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Lost Hills Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 5 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Bravo Leki, bravi Grozdan, bravo Petra... odlični rezultati cijele ekipe. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | BRAVO EKIPA!!!!!! | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Čestitke na rezultatima! | ||
DSokolic |
| ||
Member | BRAVO AMERI-SVI TROJE,REZULTATI SU IZVANREDNI.MISLIM DA JE LEKI SAM REKAO SVE O SVOJOJ KVALITETI.IMA MATERIJAL,GLAVU,A NA FIZIČKOJ SPREMI MORA,JOŠ PUNO RADITI(DA TO JE ISTINA,(JA NIKAD NE BI MOTAO GUMENJAKA DA MOGU TRČATI),A GROZDANU TREBA JOŠ MALO ISKUSTVA.DA JE SVE U JEDNOJ OSOBI,BIO BI TO SUPER MODELAR.JOŠ JEDNOM BRAVO | ||
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Bravo za ekipu !!! | ||
Istrijan |
| ||
Veteran Location: Pula | Nemam riječi, bravo dečki i bravo Petra, čestitke! | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | DSokolic - ...,A NA FIZIČKOJ SPREMI MORA,JOŠ PUNO RADITI... Ma gotovo je to ili kako bi Kazo rekao: Ljudi, budimo realni prestar je on za bilo kakvo fizičko spremanje, previše je to godina na leđima ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
nenad |
| ||
Extreme Veteran Location: Varaždin | Ovo izgleda obečavajuće (a sezona je tek na početku): http://www.freeflightnews.org.uk/wcup/WC13/WCP13F1.HTM Bravo Petra, Leki i Grozdan! ----- nenad | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Sad mi je žao što Sonjo nije stigao kupiti kartu za Ameriku | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | darijo - 25/2/2013 15:33 Sad mi je žao što Sonjo nije stigao kupiti kartu za Ameriku ma stigo bi ja ,,,ali morao sam na tvoju inicijativu pravit ponovo raspis za Janjetina kup ! I šta je sad ,, di je zapelo,,,,, sa tom "janjetinom "? ----- | ||
ramiro_indoor |
| ||
Member Location: Argentina | More pictures from USA: http://www.flickr.com/photos/motor-racing-photography/sets/72157632... ----- Ramiro ... www.f1a-glider.blogspot.com | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Odlične fotografije. Edited by Igor 10/3/2013 19:28 | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Inspiracija je dosla sama (foto.jpg) Attachments ---------------- foto.jpg (79KB - 327 downloads) ----- Efteling | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Bravo ! | ||
Jump to page : 1 2 3 4 5 Now viewing page 5 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |