| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
18 .Kup Slavonije i Baranje Moderators: Leki Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
vinko |
| ||
Extreme Veteran Location: Osijek | Otvorene su prijave za 18. Kup Slavonije i Baranje. http://aeromodelarstvo.net/prijave/index.asp?NatID=240 | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
ivan_os |
| ||
Member Location: Osijek | REZULTATI NATJECANJA 18. KUP SLAVONIJE I BARANJE
Attachments ---------------- Kup_Slavonije_i_baranje_2016_rezultati.pdf (33KB - 867 downloads) | ||
Grozdan |
| ||
Member | Bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije oko regularnosti rezultata ovog natjecanja. Nadam se da je organizator poduzeo sve potrebne mjere da bi sve bilo regularno . Pojedinci u organizaciji su znali glasovati za protupravne mjere protiv pojedinaca pa se nadam da će se u ovom slučaju udostojiti pročitati pravilnik te izvuči potrebne zaključke . Oni što su znali donositi protu pravne odluke a nakon toga utekli a bili su upučeni u situaciju u savezu čudi me kako to sada isto tako nisu uspjeli riješiti po regularnoj proceduri koja sigurno postoji , a može se i kako se nekome svidi samo vidim da to baš i nejde tako lako puno je to jednostavnije napraviti sa jednim nebitnim pojedincem BANDITOM. | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Grozdan - 24/4/2016 21:31 Bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije oko regularnosti rezultata ovog natjecanja. Nadam se da je organizator poduzeo sve potrebne mjere da bi sve bilo regularno . Pojedinci u organizaciji su znali glasovati za protupravne mjere protiv pojedinaca pa se nadam da će se u ovom slučaju udostojiti pročitati pravilnik te izvuči potrebne zaključke . Oni što su znali donositi protu pravne odluke a nakon toga utekli a bili su upučeni u situaciju u savezu čudi me kako to sada isto tako nisu uspjeli riješiti po regularnoj proceduri koja sigurno postoji , a može se i kako se nekome svidi samo vidim da to baš i nejde tako lako puno je to jednostavnije napraviti sa jednim nebitnim pojedincem BANDITOM. Pojasni . Sta je bilo neregularno na takmicenju? ----- Mića Tica | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Tako je pojasni ! Hebalo ga čitanje izmedju redova . Kakva regularnost ,kakvi glasovi, odluke ,koje bandit ? Usput ,,žao mi je što sam bio sprječen biti na ledini i čestitke Org,u i pobjednicima ----- | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Ni ja ne znam ni za kakav problem, od Slavka sam čuo sve najbolje, a i da nisam ne sumnjam u organizatora. Nego ja sam malo ispao iz toka, jel ovaj kup znači da ste ono od zimus u HZS-u rešili tj. da imate rešen status kod FAI i da možemo da se družimo 100% po propisima? Bez namere da potpaljujem STVARNO nemam pojma. Edited by martin 29/4/2016 19:38 | ||
Sinisa |
| ||
Regular Location: Srednjaci - ZG | Grozdane sto si preskocio terapiju, doktore treba slusati, želim ti da sto prije ozdraviš.Medicina je sada jako napredovala, biti ce sve uredu. L.p.sinisa | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |