|
|
Veteran
Location: valpovo | Pozdrav svima, evo konačne tablice za Kup Hrvatske za 2015. godinu.
Čestitke svima na postignutom plasmanu!
Attachments ---------------- F1N_Kup_Hrvatske_2015(2).xls (53KB - 384 downloads)
----- Zašto piloti kamikaze nose kacige?? |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Igore, meni trebaju rezultati današnjeg takmičenja da bih zaključio konačni plasman Open International Serije 2015
|
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | U prilogu "sirova" rang lista F1N OPEN INTERNATIONAL SERIJE 2015.
Takmičari iz AK "OSA" Kutina (HR) i AK Novi Sad (SRB) su skinuti sa rang lista pre obračuna jer nemaju dozvole.
Ako ima još takvih ili drugih primedbi javite dok je vreme! |
|
|
|
Regular
| martin - 29/11/2015 20:39
U prilogu "sirova" rang lista F1N OPEN INTERNATIONAL SERIJE 2015.
Takmičari iz AK "OSA" Kutina (HR) i AK Novi Sad (SRB) su skinuti sa rang lista pre obračuna jer nemaju dozvole.
Ako ima još takvih ili drugih primedbi javite dok je vreme!
Molim pojašnjenje !!!!
Zašto nismo u f1n 150 ,za f1n u redu nemamo dozvolu i ok a 150 nije ni FAI kategorija nego koliko znamo dogovorna ?????
Edited by pilot darko 29/11/2015 22:43
|
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Takve instrukcije sam dobio od Šikića.
Nemam razloga da mu ne verujem, a kao stranac ne mešam se u vaše odnose i probleme.
Dogovorite šta i kako pa mi zvanično kažite koja je konačna priča.
Edited by martin 29/11/2015 23:00
|
|
|
|
Veteran
Location: Osijek-Briješće | Sori Martine ja sm napravio grešku kad si me pitao poslje cijelog dana i košmara sam izrekao to ali moja greška.F1N je Uredu zbog FAI a 150-tice smo rekli da netreba dozvola zbog picana i masovnosti. Još jednom izvinjenje tebi i koje je zakačilo. |
|
|
|
Veteran
Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Evo je ... svi su tu ... nadam se poslednja verzija:
Attachments ---------------- F1N OPEN INTERNATIONAL SERIJA 2015.xls (65KB - 356 downloads)
|
|
|