|
|
Extreme Veteran
Location: Ludbreg | Zanima me kakve odašiljače koristite na FF modelima
i da li je ko probao to sam napraviti? ----- Pozdrav
Mimi |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | Misliš na transmitere za traženje pretpostavljam.
Koristi se sve i svašta
Reuter, Talijan, Rusi..
Od nedavno imam biper od Bobija (Bugarska)...cijena mu je povoljna cca50E i radi ok.ima dalek domet.
Raditi sam nije problem-većina ih ionako kopira..rijetko tko razvija svoje.
Da sam radim ne isplati se. Inače elektonike gotovo da i nema najveća stavka je mini quarz i adekvatan držać za bateriju-e. ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Ludbreg | Hvala Leki na taj transmiter sam mislio. Na kojoj frekvenciji radi?
Na netu sam našao nešto: http://www.jbgizmo.com/page4.html
pa ako je to nešto u tom stilu mislim da bi se isplatilo to napravit.
Nisam stručnjak na tom polju pa molim da za mišljenje nekog ko je malo
više u tome.
Diogen? ----- Pozdrav
Mimi |
|
|
|
Elite Veteran
Jedino je ovaj bugarski malo sofisticiranjiji..ostali koje imam su ustvari isto kao i ovo na shemi.. Kome treba 10-ak komada isplati se delat. Frekva ti je standard raspon 2M /neki biperi idu i van tih frekvencija jer je već velika gužva na tekmama. ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Leki, kako je Bobi sa frekvencijama. Ja imam odaslijace od Ruytera pa me kod jedne frekvence malo nesto smeta.....?? |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | Misliš ima li dogovora medu proizvođačima...nema već 10 godina. Svi sam proizvode i valjda paze sam na svoje mušterije. Sječam se kad je Kantipajlo prodo istu frekvenciju Bombeku i Tonetu... Jebat ga treba imati 2-3 bipera pa onaj koji je na toj tekmi čist tj, nema dvojnika njega letiš ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
|
|
|