| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
POSAVINA KUP Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Mozda nisu bile macke,ali su i misevi bili veliki. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Trebao sam stavit ,,jednu sliku ali nešto neštima !! Edited by sony 9/10/2008 13:49 ----- | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | roby - 9/10/2008 13:32 Mozda nisu bile macke,ali su i misevi bili veliki. Pogledao sam rezultate.Šteta za one po par sec startove. Lepši bi i fly off bio.Nadam se da si odradio zbog cega si došao. ----- Mića Tica | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Cestitke prijateljima Robiju,Lekiju,Bukiju........................... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Hvala stari | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | čestitke i robiju i kreši... jebo tih par sekundi, za mene ste i vi u FO... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Slike s Posavina kupa su u albumu: http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?albumid=77 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | još samo treba reze za posavine uvrstiti u poredak za kup hrvatske... diogen? luka?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | Dražen - 13/10/2008 09:03 još samo treba reze za posavine uvrstiti u poredak za kup hrvatske... diogen? luka?? reci? ----- Luka Krušec, CRO 1722 www.atelierfly.com | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | Dražen - 13/10/2008 09:03 diogen? Aha,evo me: meni nepoznata livada i samo 50'% uspjeha u zapikavanju u dobar zrak, ali ipak otvorila se je mogućnost da naša modelarka Iva bude 3. Na kraju je treći bio Balaško, a Iva četvrta. Sada se Balaško može s pravom ljutiti na mene ako sam favorizirao Ivu . Inaće ležerna atmosfera ekipe na livadi, lijepo vrijeme, pikantan meze, sve pet ! Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
tepi |
| ||
Veteran Location: Sisak | Moja greška, pa nisam u rezultate uvrstio F1C. Nova tablica uz ispriku. tepi Attachments ---------------- Posavina kup 2008-rezultati.xls (40KB - 67 downloads) | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Uz zamolbu administratora za azuriranje u poglavlju "Rezultati 2008". Unaprijed hvala! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Ima li neko jos slika sa Posavina kupa da stavi na forum? Zamolio bih kolegu administratora da skine moj prazni album sa Mostar kupa. | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | roby - 15/10/2008 15:37 Ima li neko jos slika sa Posavina kupa da stavi na forum? Zamolio bih kolegu administratora da skine moj prazni album sa Mostar kupa. http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?albumid=77 ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |