| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Ikarus-Dedalus cup (W cup) F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Divne slike Igor. A ja za tebe prijatelju imam nešto drugo: http://www.img.ru/framepage.html Čujem da će ti trebati | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Sad mi je jasno ko me je zacoprao. Edited by Igor 24/8/2011 19:18 | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | darijo - 24/8/2011 17:47 A ja za tebe Igore prijatelju iman ono pravo BOMBEKA ZA ZETA!!!!!!!!!!Divne slike Igor. A ja za tebe prijatelju imam nešto drugo: http://www.img.ru/framepage.html Čujem da će ti trebati | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | toni - 24/8/2011 20:26 A ja za tebe Igore prijatelju iman ono pravo BOMBEKA ZA ZETA!!!!!!!!!! zaboravljaš antiša da se zagorci i istrijanke ne slažu baš najbolje... Edited by Dražen 24/8/2011 23:59 ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | BOMBEKA ZA ZETA????? Recesija je prošla, deset ( kod na trideset) gladnih , poslijeratnih godina je na izmaku. Bombek je danas zaposleni čovjek , vozi limuzinu, ide na ljetovanje , ima "prijateljicu" (nije sestrična iz Ukraine , pravi komad plemenitih korijena iz još plemenitijih krajeva) , jednom riječju pravi gospodin. I ti bi ga sada nekome za zeta. Pa nije Igor ( ovaj što mu je trebao biti zet, a ne Igor tast) repa bez korijena. Još malo pa bude gospar Igor zemljaku mi Bombeku popravljao modele Edited by darijo 25/8/2011 00:37 | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | A Igor mudro ćuti i u sebi misli: "J... te,j.bi te, biću i ja gore" ----- Mića Tica | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Dražen - 24/8/2011 23:58 koliko ja znan Igor je Primorac a ne Talijan-Istrijan(da se nebi uvridija)toni - 24/8/2011 20:26 A ja za tebe Igore prijatelju iman ono pravo BOMBEKA ZA ZETA!!!!!!!!!! zaboravljaš antiša da se zagorci i istrijanke ne slažu baš najbolje. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | A od službenih reza još uvijek ništa ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Eto: http://www.creasus.de/ikarus/ergebnisse.html ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Igor - 23/8/2011 11:28 Raketa nakon gaženja biciklom Lijepo se vidi trag koji ide dijagonalno preko krila i buma. Edited by Igor 5/9/2011 15:07 (slomljena raketa1.JPG) (slomljena raketa2.JPG) (slomljena raketa3.JPG) Attachments ---------------- slomljena raketa1.JPG (85KB - 377 downloads) slomljena raketa2.JPG (93KB - 381 downloads) slomljena raketa3.JPG (92KB - 378 downloads) | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | Bogme da mi je tog majmuna dobit u 3 metra od mene dobio bi on po dijagonali,i paraleli i okomici Edited by Omi 5/9/2011 19:48 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | Omi - 5/9/2011 19:47 Bogme da mi je tog majmuna dobit u 3 metra od mene dobio bi on po dijagonali,i paraleli i okomici bogami gadno je dobio model. Smrskana cijev trupa, razderan flaps, razderan d-box, stanje ramenjače upitno. Ove godine Raketu nikako neide pa neide., Lom u Čemincu /kod sletanja zavalio neki kamen pa podrobio d-box, Korenica /smrt servoa na flapsu, lom u Šentjerneju /umrla baterija nakon bunta i direkt zemlja lom flapsa pukotine nosa trupa, pa dva dana nakon toga na EC Juniori model pogodio neki stol i razvalio d-box uške, lom u Švabiji / biciklista nasred livade, sve glupi lomovi na koje teško možeš utjecati te koji osim poravka još i traže ponovnu reglažu koja baš i nije jednostavna. Nažalost Raketa je sad već na 500 grama. Izašli rezultati iz Njemačke http://www.creasus.de/ikarus/ergebnisse.html treba okinuti refresh (F5) da bi vidjeli rezultate. ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
ramiro_indoor |
| ||
Member Location: Argentina | Leki, I can't believe about the cyclist!! Is impossible to don't see a big model! ...what a bad luck , I'm so sorry for you. ----- Ramiro ... www.f1a-glider.blogspot.com | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Naletio na sliku, pa eto: (Ilbesheim4.jpg) Attachments ---------------- Ilbesheim4.jpg (193KB - 364 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |