| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Turska Europsko F1ABC Moderators: Leki Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | O bu gördü ve tarihi başvuru göndermeye iyi 29/2/2010, Omi, emin Yeri gitmek üzere! ----- Edited by sony 29/1/2010 01:09 ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Holandska FF-repka, NE ide u Tursku. ----- Efteling | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Bobo - 20/2/2010 11:46 Holandska FF-repka, NE ide u Tursku. jel to kriza tek sad kod Holandeza ?? Ili si i njih uspio zavadit ?? ----- | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | sony - 20/2/2010 14:32 Bobo - 20/2/2010 11:46 Holandska FF-repka, NE ide u Tursku. jel to kriza tek sad kod Holandeza ?? Ili si i njih uspio zavadit ?? Ma ne loze se oni ko ,njih je malo teze upaliti .Al kad se upale... ----- Efteling | ||
Leki |
| ||
Elite Veteran Location: Zaprešić | da nisu i oni Muhameda crtali trta ih stisla jel? ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
roby |
| ||
Extreme Veteran Location: Banja Luka | Nije ni cudo sto im je pala vlada zato sto ne daju svojim vojnicima u Avganistan...mozda se boje i za modelare | ||
Bobo |
| ||
Extreme Veteran Location: Arnhem-Nederland | Leki - 20/2/2010 19:57 da nisu i oni Muhameda crtali trta ih stisla jel? Ma istrosili se u Korenici ----- Efteling | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Ako budete ove godine radili majice, šorceve ili trenirke za Evropsko prvenstvo ( nešto kao što smo dobili prošle godine) molio bih vas da računate na mene kolika god je cijena | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Kako, da nema nikog u F1C ?? ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Vidi,vidi ja i Damijan smo iz istog mesta.Zemljaci li se vika to? ----- Mića Tica | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Tica - 4/5/2010 19:26 Vidi,vidi ja i Damijan smo iz istog mesta.Zemljaci li se vika to? Jel' tako?? Tako je, a tako i treba da bude !! Edited by Damjan 5/5/2010 14:25 ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
Tica |
| ||
Extreme Veteran Location: SFRJ | Damjan - 4/5/2010 21:17 Tica - 4/5/2010 19:26 Vidi,vidi ja i Damijan smo iz istog mesta.Zemljaci li se vika to? Jel' tako?? Tako je !! Nimam ti ništa protiv. ----- Mića Tica | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Zašto ne idu Grunf i Željko u F1C ? ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Vidiš da nema niti treće jedrilice , a kamo li F1C.Recesija prijatelju ( mada iskreno rečeno Bog da ju poživi , nikada se nije bolje živjelo, auta, mobiteli, DSL, ma sve živo, nema čega nema) | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 3 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |