| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Tresnjevka F3J 2011 Moderators: Dubravko Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3J | Message format |
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | U prilogu je raspis F3J zanatjecanje koje ce se odrzati 16.04.2011 na luckom. Molim Bojana da na forumu omoguci prijave. Hvala Igor Edited by igoruav 3/4/2011 12:27 Attachments ---------------- tresnjevka f3j 2011.doc (58KB - 482 downloads) ----- Igor | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Prijave: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=135
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | Cestitke prvoj petorici ... ostale ko je** evo par slika koga zanima http://www.bubi.com.hr/slike/f3jtresnjvka2011a/ edit: novi link za slike... prvi sam zeznuo! Edited by BuBizgb 16/4/2011 20:30 | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Poslije kiše dolazi sunce, a poslije tekme, čevapi!!! Istim redosljedom Super finale-8 turnusa. Super Mirna-obrada rezultata. Super Bubi-fotografije. Super Arijan-pobjednik. Super MirkoBombekDraženJelačaSinišaDominikDamirBojanHucoMimiGeciMarin-sudije i pomočnici. Super DudoDominikSvjetlanaMarko-gosti. Super SašaMarijanNiksaiJa-ostali natjecatelji. Nadam se da nisan nekoga zaboravil. Navijam da slijedeće godine odradimo Finale od barem 12 turnusa
Edited by dlaka 16/4/2011 18:56 (Kup Tresnjevke F3J.jpg) Attachments ---------------- Kup Tresnjevke F3J.jpg (186KB - 384 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
zlulic |
| ||
Veteran Location: Zagreb, Hr | Zgodan taj album i automatsko pregledavanje slika. :-) Baš mi je žao što nisam pratio kalendar, mogao sam i ja navratiti, pa da bivših natjecatelja bude više od aktivnih. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Dubravko |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Nakon dugo vremena eto mene opet malo na tekmi pa rekoh, red je da se i ovdje javim sa svojim dojmovima. Uglavnom - hladno, mokro, tmurno, blatan auto, ali svejedno ... ima nečeg u tim vražjim joticama. Lijepo ih je gledati u zraku, na startu, na slijetanju, pa čak i kako samo leže složene i spremne u travi. Lijepo je bilo vidjeti poznata lica. Malo je žalosno što se tako smanjio broj natjecatelja, ali takva su vremena. Sjetih se mnogih lijepih uspomena iz prošlih vremena. One manje lijepe sam i tako već gotovo zaboravio . Definitivno su barem na malo, proradili neki leptirići u trbuhu, a i Domi je bio sretan na zraku i sa svojim starim drugom Makijem Čestitke tebi majstore Arijane, Dlaki koji se ne da, Balašku na trećem mjestu, ali i Saši i Nikoli. Tko zna, možda jednog lijepog dana i ne budem samo posjetitelj ----- Dubravko | ||
mirna |
| ||
Regular Location: Zagreb | Mogla bih slobodno reći da je već tradicionalno završio TOP 5 najboljih jotičara u Hrvata, a nadam se da će i sljedeće godine biti toliki broj natjecatelja! ;-D Hvala vam dečki na sudjelovanju, ali ipak svi znamo tko je "masterchef" u jotičarenju!!! Hvala svim sucima, Bubiju na super fotkama i Bocu na videu.. vidimo se dogodine! | ||
Jump to page : 1 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |