| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Memorijal Dubravko Fistrovic 2010 Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Šta se čeka,vikend pred nama fenomenalan!!! | ||
oktobar98 |
| ||
Veteran | svi pisu o toj tekmi a ja imam 1 malo pitanje kad ce se odrzati i gdje se odrzava jer ako budem slobodan svakako cu doci posto me vec svrbi za livadom ----- only the sky is our limit | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | http://maps.google.com/maps?ll=45.6,15.3&spn=0.3,0.3&q=45.6,15.3 tu će se održati.... | ||
banjac |
| ||
Veteran | a i guzva u kalendaru - necemo drugima izbijati uzitke | ||
banjac |
| ||
Veteran | a gdje si ga i ti upiknuo - na "vrh" brda - pomakni ga na livadu | ||
toni |
| ||
Extreme Veteran Location: Split | Imali kakvih naznaka kada će tekma bit ,dali će je uopće bit,dajte da se možemo isplanirat!? | ||
Igor |
| ||
Expert Location: Rijeka | Ajde ne tlači ljude.Oli te Kerum plača po rezultatima. | ||
sony |
| ||
Expert Location: Mostar | Šta si navalio ko mutav ,,,ako ti fali rezultata,, dam ti ja !!! A i ja bi volio da tekma ide ,,,,da dođu svi ,,da Vas oderem , ,, a eto može u iduču subotu !! a usput ,,,možete rakete vidit i u živo ,,, a ne onako na jubito ,, Edited by sony 5/11/2010 21:36 ----- | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | 29.11.2010. Visina snjega: Novo mesto 50 cm Metlika 53 cm Mem. Fištrović ? ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Znam da ti nije bio cilj istaknuti visinu snijega već istaknuti datum | ||
agolubic |
| ||
Extreme Veteran Location: Koprivnica | Ima li kakvih novosti kad bi se tekma mogla odrzati? ----- Andy G Kum | ||
Damjan |
| ||
Extreme Veteran Location: Novo mesto | Koliko ja poznajem teren, posle toliko snjega ove godine teško... Ali neka domačini kažu svoje. ----- Damjan, Aeroklub KRKA | ||
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Možda bude nešto ako minus spriječi topljenje snijega u narednih 10 dana!? | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |