| ||
![]() | ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
![]() Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Aeromodelarstvo - razno -> aeromodelarstvo.net | Message format |
Dubravko![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Zagreb | Ukoliko vas nešto smeta na http://www.aeromodelarstvo.net// ili ste primjetili neku grešku ili vam se možda nešto baš toliko sviđa da morate to negdje reći ![]() ----- Dubravko | ||
| |||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
NiX@![]() |
| ||
![]() Veteran ![]() ![]() Location: Ludbreg | Primjetio sam jedan problem sa Mozzilom... Kad gledam neke reze ili bilo sto sve rasipa po cijelom ekranu. Sa Internet Explorerom je sve ok! Edited by NiX@ 2/7/2007 22:59 | ||
| |||
Dražen![]() |
| ||
Expert ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Jarun / ZG | da, rezultati se raspadaju u Firefoxu do neprepoznatljivosti, a i layout (kolona sa slikom u podlozi) promijeni fixnu širinu za 5-10 pixela... ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
| |||
Dubravko![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Zagreb | Znamo za probleme u drugim browserima. Zato smo i stavili upozorenje u Info (http://www.aeromodelarstvo.net/info.asp ) da preporučujemo pregledavati web pomoću aktualneverzije MS Internet Explorera. Nažalost, različiti preglednici ne tumače isto html kod, a mi jednostavno nemamo vremena testirati sve u svakom od njih i ispravljati pogreške u prikazu. Ako vam nije preveliki problem, koristite Internet Explrorer 7 i sve bi trebalo biti ok. ----- Dubravko | ||
| |||
Diogen![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Gornji Grad-Medveščak | Da sa FireFoxom je problem: no kada stisnem 'reload' kao da se sve ispravi i prikaz je ok. Verzija je 2.0xxxx LP Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
| |||
Diogen![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Gornji Grad-Medveščak | Malo sam isprobavao taj problem sa prikazom rezultata: Win XP + IE - OK Win XP + Firefox - treba reload da se ispravi Linux + Firefox - treba reload da se ispravi Linux + Konqueror - OK Ispada da je je 'prvi izbor' IE 6 ili 7 , jedini što je prava 'streljana' za napade.. LP Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
| |||
Dubravko![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() Location: Zagreb | Istina je, napadi se događaju i to vjerojatno najviše korisnicima IE-a. Ja mislim da to nije zato što je IE loše napravljen, nego jednostavno zato što ga koristi najveći broj ljudi, pa je i najlogičnija meta napada. S druge strane, moje računalo radi 10-tak sati svakog radnog dana, stalno je spojeno na Internet i uvijek je podignut barem jedan prozor IE-a, pa do sada nikada nisam bio napadnut (moram brzo kucnuti 3 puta o drvo da ne izazovem vraga ![]() Znam da je dosta ljudi pljuvački nastrojeno kad je u pitanju bilo što u vezi s Microsoftom ali ja ne dijelim to mišljenje. Općenito, ja sam zagovrnik minimalizma kad je se radi o instaliranju programa na računalu - manje je bolje. Zato sam nesklon isprobavanju i upotrebi alternativnih internet preglednika. Osim toga, po mom iskustvu, IE uvijek radi točno ono što se od njega očekuje - ispravno prikazuje sadržaj web stranica, pa nemam potrebu za nečim drugim. Uglavnom, mislim da nema pretjeranog razloga za strah od korištenja IE-a, ali da postoje osobne preferencije u korištenju drugih preglednika - to prihvaćam. ----- Dubravko | ||
| |||
BuBizgb![]() |
| ||
Extreme Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | ... jako dugo se nisam snalazio na ovom forum ... nisam kuzio koji su novi postovi koji stari koje sam citao koje nisam ... i onda sam otkrio "neprocitane teme" gumbic ![]() e uglavnom jako koristan gumbic al u zadnje vrijeme kad ga stisnem(ponekad) otvori mi se pretrazivanje ... hmm sad sam opet provjerio ... pise "No matches found" ![]() hmm... izgleda da to nije bug!! ... nema veze uglavnom sad da vas bar pohalim ... odlican site i OK forum ![]() pozz, Marko | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | BuBizgb, pretraživanje se otvara samo ako nema novih postova od tvog zadnjeg posjeta forumu (odnosno s zadrškom od cca pola sata). U potpunosti se slažem da je "Nepročitane teme" vrlo koristan link (a znam i neke koji ga ne koriste iako znaju čemu služi), a dobro dođe i link "Današnji postovi" ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
Leki![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Ima li na forumu kakva opcija ignore user? Očajnički tražim... ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
| |||
Bojan![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb | Leki - 4/12/2007 18:45 Ima li na forumu kakva opcija ignore user? Očajnički tražim... Ima. Klikni na ime korisnika i onda dolje desno izpod prozora s njegovim podacima odabereš "Dodaj/makni ovog korsnika s popisa za ignoriranje" - ako imaš hravatski jezik ili "Add/remove this user to your ignore list" - ako imaš engleski Nakon toga ti za sve poruke tog korisnika umjesto njegovog posta prikazuje nešto u stilu "Odabrao si ignoriranje ovog člana foruma..." ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
| |||
Leki![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Zaprešić | Spasio si mi život ![]() Vjerojatno bi u nekoj normalnoj situaciji, mirne glave vidio to i sam, ovak sam trebao pomoć. Hvala ----- Moja životna filozofija (by Vikac): Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!! | ||
| |||
fly![]() |
| ||
![]() Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Koprivnica | meni bi bio bolji forum da ima layout ko flyfreak i ostali forumi | ||
| |||
Živac![]() |
| ||
Veteran ![]() ![]() ![]() Location: Zagreb, | Recimo, stranice se ne osvježavaju moji rezultati stoje, dosta njih fali ----- Sky is not the limit | ||
| |||
Diogen![]() |
| ||
Elite Veteran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Location: Gornji Grad-Medveščak | Živac - 20/3/2008 15:55 moji rezultati stoje, dosta njih fali Moji ne stoje, kreću se i nema ih jer su nekamo otišli, valjda na pivo ili ćevape ! ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
| |||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2025 PD9 Software | |