| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Sajam F1N klizaca Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | bobanmodelar - 16/7/2012 07:42 Vi,malo malo,pa Bobana pominjete.Pa sta sam ja to vama ucinio. Pozdrav Boban Što se ljutiš, sam si sebe prvi spomenuo sa "...I dalje stoje moji rekordi od prošle godine u 150 ticama". A sve ostalo je bio odgovor na tvoj post. Čim si stariji, sve si više zapaljiv, sve više postaješ namćorast, jel se tako kaže? I nemoj da se ljutiš, prašina se diže samo iza dobrih konja srkni jednu mučenicu i bit će bolje
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
bobanmodelar |
| ||
Regular | Jesi lud,potpuno si u pravu,mi stariji i ne pamtimo dugo,ili kako kod nas kazu:Mi smo sad u godinama,kad nam lakse udje u dupe, nego u glavu. Nego kad smo vec na vezi da te pitam nesto.One tvoje A1 jedrilice,sto letis sa decom,jel imaju kuke za mahanje,i ako imaju na koliko KG si opruge namestio.Razmisljam da mom unuku iako je jos mali,ali moze dobro da trcio,da napravim jednu A1 pa neka ga ceka,brzo ce on. pozdrav Boban | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Ove su sa običnim kukama. Mislim da je za model od balze sa ruskom kukom (ne bunter) dovoljno cca 2 -2,5 kile. Za karbonskog buntera cca 3,5. Do prije nešto godina sam i ja letio A-1, karbonskog buntera, a kuku sam podesio na 6,5 kila. Po mirnom vremenu sam dušu ispustio da bi ga otkačio, ali zato su visine bile... ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
bobanmodelar |
| ||
Regular | Ne meni su krila od karbona,ali dok mi je trup otvoren,ja cu da ugradim rusku kuku i prvo vreme neka ide sa otvorenom a kasnije cu da mu zatvorim,nego da znam kakve opruge da mu savijem | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Rezultati Free Flyer Trophy i Dorćol kupa F1N i F1N-150 (FFTF1N-1502012.jpg) (FFTF1N2012.jpg) (DorcolF1N-1502012.jpg) (DorcolF1N2012.jpg) Attachments ---------------- FFTF1N-1502012.jpg (238KB - 368 downloads) FFTF1N2012.jpg (226KB - 380 downloads) DorcolF1N-1502012.jpg (207KB - 376 downloads) DorcolF1N2012.jpg (190KB - 367 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Lacin video jednog mojeg leta: ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | . (vatrogasna.jpg) Attachments ---------------- vatrogasna.jpg (193KB - 371 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Fotke modela s kojima sam letio na sajmu. "150ica" je stara dvije godine i jedini je model koji sam napravio za halu 1. Raspon krila je 149,8 mm, a masa 2,1 gram. najduži zvanični let 56,0 sec. F1N je model koji sam završio večer prije tekme, raspon krila mu je 880 mm, a masa 49,5 grama. Najduži zvanični let je bio "samo" 66,3 sec, jer je popodne za vrijeme tekme bio jaki propuh i bio sam prisiljen suziti zaokret na rub usviravanja , te sigurno izgubio 10, ako ne i više sekundi. (dk-F1N-150.jpg) (dk-F1N.jpg) Attachments ---------------- dk-F1N-150.jpg (119KB - 546 downloads) dk-F1N.jpg (189KB - 546 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
zzechner |
| ||
Elite Veteran Location: Sisak, Hrvatska | Omi - 15/7/2012 23:19 A sad bitno tj ono što sve zanima hahahahaah Bili smo na sportskom,strogom i asketskom režimu koji je dozvoljavao samo laganu prehranu Sjedi, pet! Pocetnicki tecaj srbijanske kuhinje ste savladali u vise puta utvrdili - ponavljanje je majka znanja Za iduci put predlazem napredni...takodje sportski i asketski - karfiol i brokula - ovo rolano i res zapeceno ispod peke je samo zacin (P8180134.JPG) Attachments ---------------- P8180134.JPG (101KB - 379 downloads) ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Zoki nije lose a i veoma je zdravo, mada kod nas u Srbiji to jedu samo patke. Edited by Laca 29/8/2012 10:04 | ||
dominik |
| ||
Veteran | Slažem se s Lacom, ali ni naša mediteranska dijeta kao npr. Paški sir ,Vrgorački pršut ,Creska ili Paška janjetina, zubatac ili orada i slične delicije nisu za ne probati, naravno uz digestiv tipa Plavac mali, Dingač,Žlahtina, a može i Malvazija. | ||
Laca |
| ||
Veteran Location: Beograd | Dominik, to je vec ozbiljna ponuda. Nemem nista protiv, ali molim samo bez blitve. | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |