| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Es wird bekannt gegeben Moderators: Leki Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1A,B,C,H | Message format |
hari |
| ||
Extreme Veteran Location: Bihać | Mašala Leki, svaka čast i bude to išlo i preko 100 m | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | evo još malo (model i maneken02.jpg) Attachments ---------------- model i maneken02.jpg (68KB - 408 downloads) | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | ..... (priprema.jpg) Attachments ---------------- priprema.jpg (135KB - 389 downloads) | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | ... (raketa.jpg) Attachments ---------------- raketa.jpg (30KB - 355 downloads) | ||
Džonline |
| ||
Veteran Location: Fort Huachuca | ispričavam se zbog kvalitete ovo slike ali moj fotić tu brzinu ne može fokusirati (worp 3.jpg) Attachments ---------------- worp 3.jpg (28KB - 366 downloads) | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Prošlo je malo više od godine dana, a u zraku je nova "Raketa". (detalj.jpg) (ima ko vaki...jpg) (Raketa nera.jpg) (sve sam pare spisko na cumur...jpg) Attachments ---------------- detalj.jpg (182KB - 379 downloads) ima ko vaki...jpg (134KB - 358 downloads) Raketa nera.jpg (183KB - 412 downloads) sve sam pare spisko na cumur...jpg (180KB - 398 downloads) ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Omi |
| ||
Elite Veteran Location: Karlovac | I,kakvi su prvi utisci kad ga se paralelno testira uz starijeg brata? Ono... upravljivost,druk,visina bunta,masa modela... Edited by Omi 17/8/2011 16:57 ----- __________________ Veseli i zdravi bili | ||
belovic |
| ||
Extreme Veteran Location: Međimurje | Dosta sam slusao o ovom projektu i mogu samo skinut kapu pred (vele)majstorima koji ste sudjelovali u ovome, te Vam pozeljeti srecu da i u zraku ispuni ocekivanja a sto vjerujem da hoce. Ovo je vrhunac modelarstva i ponosam sam sto i u lijepoj nasoj imamo ljude (LEKI&co) koji su sposobni ideje pretociti u stvarnost na najvisoj razini. CESTITAM! ----- Što je to EPOXY smola? EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Zanimljivo je i to da je cijeli model iz vlastite radionice. Jedine kupljene komponente su servoi i baterije. Sve ostalo, kompletna krila, karbonska bajoneta, trup, bum, repovi, nosač repa s bunt mehanizmom, kuka, mehanika za mrdanje krila, timer,visinomjer, daljinska DT... sve je domaće.
Edited by dlaka 18/8/2011 10:24 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
darijo |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Zapažanja iz Mostara: U odnosu na raketu ima puno veću brzinu u prački, krila se savijaju 90% manje od rakete.Visina ne velika, nego ogromna. Večernji start u predvečerje sa lošijim bantom bio je oko 7:55 min.U tom startu model letio po mraku i bljeskalica blješti kao na pravim avionima | ||
elmin-KERKO |
| ||
Elite Veteran Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | darijo - 18/8/2011 15:03 Zapažanja iz Mostara: U odnosu na raketu ima puno veću brzinu u prački, krila se savijaju 90% manje od rakete.Visina ne velika, nego ogromna. Večernji start u predvečerje sa lošijim bantom bio je oko 7:55 min.U tom startu model letio po mraku i bljeskalica blješti kao na pravim avionima ) ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!! BiH F-076 First planning,second altitude !!! Sto vise treniras, treba ti manje srece !! E K | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |