| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1N - Vukovar Indoor Open Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Rezultati u prilogu...
Attachments ---------------- indoor-open-vukovar-2011.xls (35KB - 389 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | Bojane, ovaj tvoj niz rezultata je stvarno fantastičan. Pa skoro da bi uzeo pobjedu sa tri najlošija rezultata. Kapa do poda. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | eeeeeh, lako mi je kad nema tebe, Lekija, Bombeka,...nije ni Dlaka za baciti Bit će zanimljivije i pravednije kad se nađemo na hrpi svi zajedno. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
martin |
| ||
Veteran Location: Srem, Vojvodina, Srbija | Bojane, ako smem jedan OT: Koji lepak koristiš da slepiš depron i balzu? Ja sam koristio Drvofix koji se suši spoooooooooorooooo, a Epoxy je opet tvrd i žilav "kao đavo i vrag zajedno" kada ga treba došmirglati | ||
dominik |
| ||
Veteran | Možeš koristiti cyanoakrilat styro ,ali nemoj koristiti aktivator jer će ti se stvoriti grudice i otvrdnuća. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | martin - 22/3/2011 13:18 Bojane, ako smem jedan OT: Koji lepak koristiš da slepiš depron i balzu? cyano za stiropor. on ne suši tako brzo kao onaj za balzu ali za 2-3 minute je dovoljno suh za obradu. aktivator za stiropor se može koristiti (ne onaj standardni)
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | dominik - 22/3/2011 13:24 Možeš koristiti cyanoakrilat styro ,ali nemoj koristiti aktivator jer će ti se stvoriti grudice i otvrdnuća. Čeeeedooo! Nešto si slabo letio. Jel ti to gubiš motivaciju kad mene nema? Ajde, popravit ćemo to u Daruvaru. | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Vilim - 22/3/2011 22:08 Ajde, popravit ćemo to u Daruvaru. Pa zašto te onda nema među prijavljenima?----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Vilim |
| ||
Veteran Location: Karlovac | A vidjet ću ujutro. Nakupilo mi se sranja koja pokušavam riješiti ali mi baš ne ide. | ||
dragan |
| ||
Member Location: Vukovar | Ma pustit ce te sefica | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 2 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |