| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
Adrenalina Moderators: igoruav Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F3A | Message format |
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | ... novi stroj za novu F3A sezonu raspon 1,7 motor ZG 20 odletio sam 4 leta ... i dosta sam zadovoljan, motor vrti 16x8 na 8600, lijepo leti na nož ... sad samo treba trenirati slike ... | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Nenad L. |
| ||
Member | Bravo Marko,koliko ja znam to je prvi F3A model kod nas. | ||
NIkola Lehkec |
| ||
Veteran Location: Čakovec | Model izgleda SUPER! Sviđa mi se... Želim ti puno stai naleta sa njim... ----- Zvezda | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Imam ju i ja. Kupio sam ju rabljenu za 100 eur. Gore cu staviti 26ccm MVVS-a benzinskog. Mozda cu imati problema sa tezistem, ali stavljati cu LiPo baterije tako da ce ispasti lagan, a po potrebi baterije ce ici u sam rep- ----- Igor | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | haha igor ima cap-a imaju ga i veličkovi (više ne), veličkovi imaju adrenalinu, ima ju i igor, isto i s sukhoi-ovima :D vi to po dogovoru kupujete iste modele, s različitim motorima? | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Ima Marin ponovno istog CAP-a ----- Igor | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | fly - 20/9/2007 10:39 haha igor ima cap-a imaju ga i veličkovi (više ne), veličkovi imaju adrenalinu, ima ju i igor, isto i s sukhoi-ovima :D vi to po dogovoru kupujete iste modele, s različitim motorima? jedan kupi ... pa ovaj drugi skuzi da je dobar pa kupi i ovaj drugi ... onda i treci skuzi ... pa mu je preveliki pa ga proda ... il svi skuze da je dobar pa kupe 3-4 odjednom i tak .... | ||
Diogen |
| ||
Elite Veteran Location: Gornji Grad-Medveščak | igoruav - 18/9/2007 20:19 po potrebi baterije ce ici u sam rep- ..i mislim da te ne moram podsjećati na to da produžiš li uzduž trupa žice do prijemnika slijedi njihovo upredanje 4-5 po inču, možda koji ferit i/ili keramički kondenzator preko polova... A za one koji ne znaju to se radi da 'nebi bilo' :-( Želimo Igoru i Marku puno uspjeha na tekmama sa ovim lijepim modelom, Diogen & sinovi Edited by Diogen 20/9/2007 20:18 ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | dje ste kupili te modele? sviđaju mi se jako | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | Marin je narucijo od Slovenca da mu donese iz Lindingera, a ja sam ga kupio rabljenog od Danka iz kluba. ----- Igor | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | nije iz lindigera ... tam ih je nestalo pa nam je frend donesao i švagia ... ovaj Dankov je iz lindigera i jeftiniji 20€, a i ovaj nas je malo drukciji kabina i onaj poklopac dole za rezonatni auspuh ako se dobro sjecam ?! | ||
igoruav |
| ||
Veteran Location: Zagreb | I vas ima krila u dva dijela, a moj u komadu ----- Igor | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | ee da i to :D ... zato i je kabina drukcije napravljena | ||
fly |
| ||
Elite Veteran Location: Koprivnica | ne pronalazim ju na web-u ni na jednoj od stranica tih dučana, kolko košta model? | ||
BuBizgb |
| ||
Extreme Veteran Location: Zagreb | ... kolko košta ... nisam ziher 160 ili 200€ ... baš sam i ja danas tražio na lindgeru i švagiju i nisam našo ... u lindigeru je bio 20-ak eura jeftinij ... još je i bio na nekakvoj akciji u lindigeru a kad smo ga odlućili uzet više ga nije bilo ...pa smo ga rezervirali u švagiju i frend ga pokupio ... | ||
Jump to page : 1 2 3 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |