| ||
|
You are logged in as a guest. ( logon | register ) |
F1N Vukovar (Borovo Naselje) Moderators: dlaka Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] | View previous thread :: View next thread |
Natjecanja -> F1N | Message format |
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Otvorene su prijave na: http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/index.asp?NatID=41
----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Site Sponsor | my ad code here... | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | U prilogu šaljem kartu lokacije i slike dvorane (karta.jpg) (dvorana-vani.JPG) (dvorana-unutra.JPG) Attachments ---------------- karta.jpg (58KB - 45 downloads) dvorana-vani.JPG (102KB - 50 downloads) dvorana-unutra.JPG (109KB - 51 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Vukovarac sam pa me pitajte ak' neš'' trebate ----- Sky is not the limit | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | LJudi umolim za što ranije prijave premda primamo i u petak ,ali u razgovoru sa domačinom zbog lakše organizacije ručka (tradicionalni slavonski čobanac) zamoljavaju za što skorije prijave | ||
Dražen |
| ||
Expert Location: Jarun / ZG | zar više niko u slavoniji nezna fiš napraviti?? ----- . fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka... . | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | Dražen - 8/3/2008 19:14 zar više niko u slavoniji nezna fiš napraviti?? A kaj budu jeli klinci ? Šika, daj pripazi drugi put. Opet si, kak bi Draž reko, promašio ceo fudbal. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | A možda sendvići | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Šika, ako možeš, sugeriraj domaćinima da izbjegavaju čobanac jer to klinci uglavnom ne jedu. Bilo što drugo, uključujući i sendviče je bolje od čobanca. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | ok pokušat ču | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | upravo sam razgovarao sa Danijelom S. velika je vjerovatnost da u Brodu neće biti tekme 30.03 2008 g. ali on će to vrlo skoro objaviti | ||
dlaka |
| ||
Expert Location: Zaprešić | dlaka - 8/3/2008 21:17 Dražen - 8/3/2008 19:14 zar više niko u slavoniji nezna fiš napraviti?? A kaj budu jeli klinci ? Šika, daj pripazi drugi put. Opet si, kak bi Draž reko, promašio ceo fudbal. Ljudi, ovo je tema "50. Natjecanje mladih tehničara". Postoje posebne teme vezane na nekoliko gornjih postova ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Evo, sve sam prebacio ovamo na pravo mjesto. ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
šika |
| ||
Veteran Location: Osijek-Briješće | ljudi šta je sa prijavama upravo sam se vratio iz Borova sve sam vidio saavršeno su se pripremili dvorana je mrak najvišlja do sada u kojima je održan F1N vidimo se u subotu | ||
Živac |
| ||
Veteran Location: Zagreb, | Šteta kaj ne mogu doć, bolestan sam. ----- Sky is not the limit | ||
Bojan |
| ||
Elite Veteran Location: Zagreb | Završilo i u Borovu. Evo rezultata.
(Vukovar_Indoor_Open_F1N-150.jpg) (Vukovar_Indoor_Open_F1N.JPG) Attachments ---------------- Vukovar_Indoor_Open_F1N-150.jpg (210KB - 46 downloads) Vukovar_Indoor_Open_F1N.JPG (171KB - 53 downloads) ----- Bojan Stürmer www.aeromodelarstvo.net | ||
Jump to page : 1 2 Now viewing page 1 [15 messages per page] |
Search this forum Printer friendly version E-mail a link to this thread |
(Delete all cookies set by this site) | |
Running MegaBBS ASP Forum Software © 2002-2024 PD9 Software | |